Sportime

Άβολο αυτό που έγινε με Μεντιλίμπαρ και Ολυμπιακό

Η σχέση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μεντιλίμπαρ περιγράφεται σαν μπετόν αλλά αυτό που έγινε ήταν ιδιαίτερο

Agent Greek 1 λεπτά ανάγνωσης
podosfairo, olympiacos, medilibar
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσαστον Ολυμπιακό και τον Μεντιλίμπαρ θα μείνει για πάντα. Αυτό είναι δεδομένο. Ο Βάσκος θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος προπονητής που έφερε ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα.

Η κατάκτηση του Conference League είναι magnum opus για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τους συλλόγους του. Με την ελπίδα κάποια ομάδα ή και ο Ολυμπιακός να το επαναλάβουν. Ένα ευρωπαϊκό.

Ο Μεντιλίμπαρ πάντως θα μείνει στην ιστορία. Επίσης, στην έως τώρα θητεία του στον Πειραιά δεν πρέπει να είναι και πολλές οι στιγμές δημόσια που να έχουν μείνει ως άβολες. Γενικά τα εν οίκω μη εν δήμω στον Ολυμπιακό το έχουν. Δεν βγαίνουν και πολλά.

Ο Μεντιλίμπαρ επίσης είχε φροντίσει να μην εκδηλώνεται και πολύ μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Η ατάκα για τους επτά ξένους και το γεγονός πως δυσκολεύεται να αφήσει παίκτες έξω ήταν awkard.

Δύσκολα να έχει γίνει ξανά κάτι ανάλογο. Θέμα προπονητή δεν υπάρχει. Από την άλλη, όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Στις περισσότερες ομάδες, ακόμα πιο πολύ στον Ολυμπιακό.

Κανείς δε λέει πως ο Μεντιλίμπαρ θα φύγει αν οι ερυθρόλευκοι δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αλλά δε θα είναι και η καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Και εν όψει της επόμενης χρονιάς. Άρα όλα στο γήπεδο κρίνονται.

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Agent Greek

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα