×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπαλτάκος: «Δεν προσκομίστηκε καμία υπόδειξη, ανύπαρκτη η υπόθεση»


    Μάριος Σταμπουλής

Μπαλτάκος: «Δεν προσκομίστηκε καμία υπόδειξη, ανύπαρκτη η υπόθεση»


O εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε μετά το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης με την Ξάνθη στο πειθαρχικό της Super League, τονίζοντας πως το θέμα είναι ανύπαρκτο.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, σημείωσε πως δεν μπορεί να σταθεί νομικά η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς δεν μπορεί να θεμελιωθεί ιδιοκτησία μιας ολόκληρης ομάδας, από την αγορά προπονητικών γηπέδων και γραφείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυγάς Κούγια-Μπαλτάκου στην εκδίκαση ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, ακούσαμε και πάλι ερωτήματα, ένα πλήθος ερωτημάτων, δεν προσκομίστηκε καμία υπόδειξη, οπότε πώς να αποδείξεις το αυτονόητο, δηλαδή ότι μία εταιρεία, επειδή έχει αγοράσει προπονητικά γήπεδα στα οποία προπονούνται οι έφηβοι της ΠΑΕ Ξάνθης, έχει την ΠΑΕ Ξάνθη, της οποίας οι μετοχές εξακολουθούν να έχουν κατα 94% οι Σιγκελίδης και Πανόπουλος. Πώς θα αποδειχθεί κάτι αντίθετο από αυτό, αφού είναι ξεκάθαρο… Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή, είχαμε πει ότι αυτή η υπόθεση είναι ανύπαρκτη, όσον αφορά το νομικό της σκέλος.

Δεν μπορείς να θεμελιώσεις επί της αγοράς προπονητικών γηπέδων και γραφείων, την ιδιοκτησία μιας ολόκληρης ομάδας. Σχετικά με την εκδίκαση, το Σύνταγμα λέει με σαφήνεια ότι οι τακτικοί δικαστές έχουν λειτουργική ανεξαρτησία και δεν μπορούν να δεσμευθούν από καμία διοικητική πράξη. Θα αξιολογηθούν όσα έγγραφα, αποδείξεις, υπομνήματα κατατεθούν και θα εξαχθεί η απόφαση».