ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλτάκος: «Πες τους οτι δεν έχουν λόγο να κάνουν αποχή»!

Φοβερές ατάκες από τον πρόεδρο της ΕΠΟ στην ΚΕΔ, για να μεταφερθούν στους διαιτητές!
Μπαλτάκος: «Πες τους οτι δεν έχουν λόγο να κάνουν αποχή»!

Ο «είμαι μαζί σας» Μπαλτάκος ζήτησε από την ΚΕΔ να μεταφέρει στους διαιτητές οτι δεν έχουν λόγο πλέον να κάνουν αποχή!

Το είπε; Το είπε ναι! Ο Μπαλτάκος, μαζί με Δημητρίου και Αντωνίου ζήτησε από την ΚΕΔ να μεταφέρει στους διαιτητές το μήνυμα οτι δεν έχουν λόγο να κάνουν πλέον αποχή! Όταν το βράδυ της Δευτέρας η Ε.Ε.Π. απέρριψε σχεδόν όλες τις εισηγήσεις που κατατέθηκαν!

Η ΚΕΔ επικοινώνησε με τους διαιτητές για να μεταφέρει το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Το τελεσίγραφο, για να ακριβολογούμε! Ουδείς πίστευε στα αφτιά του με όσα άκουσε.

«Πες τους οτι πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κάνουν αποχή»! Επίσης απαίτησε από την ΚΕΔ να κάνει ορισμούς και όποιος διαιτητής δεν σφυρίξει να βγει εκτός πινάκων. Ενώ για τους διεθνείς το πήγε και πιο πέρα. «Όποιος από τους διεθνείς δεν σφυρίξει, θα ζητήσουμε από την UEFA να τον βγάλει και εκείνη εκτός των πινάκων της»!

Το μήνυμα στους διαιτητές εστάλη μέσω της ΚΕΔ. Οι διεθνείς όπως αποκάλυψε ήδη το Sportime ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις την UEFA και την επιτροπή διαιτησίας της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαλτάκος: «Πες τους οτι δεν έχουν λόγο να κάνουν αποχή»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!