ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουχαλάκης: Εκεί «κολλάει» με την Κονιασπόρ!

Ποιο είναι το πρόβλημα και δεν έχει πάει ακόμα ο Μπουχαλάκης στην Κονιασπόρ; Οι πολλοί μπλεγμένοι ατζέντηδες.
Μπουχαλάκης: Εκεί «κολλάει» με την Κονιασπόρ!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν είναι χθεσινός. Ξέρει πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στη Super League 1.

Είχε δώσει φιρμάνι σε όλους τους διαθέσιμους ατζέντηδες, εμφανίστηκε η Κονιασπόρ, αλλά το μπλέξιμο με τους μάνατζερ «κολλάει» τη δουλειά.

Ας δούμε την περίπτωση από την αρχή. Η Κονιασπόρ όντας ψάχνει 6άρι! Η ανάγκη αυτή έγινε ακόμη μεγαλύτερη από την στιγμή που κάθισε στον πάγκο, ο Αλεξάντερ Στανόγεβιτς που ΄χε περάσει ένα φεγγάρι από τον ΠΑΟΚ.

Εφεξής, μπήκε η ελληνική λίστα στο τραπέζι του προέδρου της τουρκικής ομάδας. Εξ ου και η παρουσία του ονόματος του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Μιλάμε για ένα εξάμηνο δανεισμού και ένα 350άρι για κάλυψη συμβολαίου. Το ζήτημα που έχει ανακύψει είναι πλέον η εμπλοκή 3-4 μάνατζερ, γεγονός που δημιουργήσει αναστάτωση ακόμη και στην Κονιασπόρ!

Αυτά έχει η τουρκική αγορά. Αυτά παθαίνεις όταν δεν έχεις επίσημη μορφή συνεργασίας με έναν agent.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας, όπου και φοίτησε για 2 χρόνια. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

ΣΧΟΛΙΑ