ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαμός με τον Σωκράτη στα σχόλια

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε σοβαρό λάθος στο 1-0 του Παναθηναϊκού και το Twitter πήρε φωτιά.
Χαμός με τον Σωκράτη στα σχόλια

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το τραγικό λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 1-0 των γηπεδούχων, έκανε το Twitter να πάρει φωτιά.

Κάποιοι χρήστες της πλατφόρμας ασκούν κριτική στον Έλληνα αμυντικό λέγοντας οτι για την εμπειρία του δεν επιτρέπεται να κάνει τέτοια λάθη, άλλοι πάλι το ρίχνουν στο χιούμορ και την καζούρα παρομοιάζοντας τη φάση με το πρόσφατο λάθος του Ρέτσου στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Άρης.

Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά Tweets για τον Σωκράτη

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.