ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Επανάληψη τελικού ανάμεσα σε Ρεάλ και Ντόρτμουντ – Τα βλέμματα σε Μιλάνο και Παρίσι!

Φουλ ποδοσφαιρική δράση με τον…. μαγικό κόσμο του Champions League.
Champions League: Επανάληψη τελικού ανάμεσα σε Ρεάλ και Ντόρτμουντ – Τα βλέμματα σε Μιλάνο και Παρίσι!

Πολύ δυναμικά επιστρέφει απόψε το Champions League, που μας φέρνει… γεύση από τον περσινό τελικό, με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Γερμανοί θέλουν να πάρουν μία άτυπη εκδίκηση για το χαμένο τρόπαιο και μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή της γενική βαθμολογία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ενώ από την άλλη η «Βασίλισσα» θέλει να επιστρέψει στις νίκες, σε ένα αρκετά συναισθηματικό παιχνίδια για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του Champions League, αφού αρχικά έχουμε το Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ, όπου ο Χρήστος Τζόλης θα κοντραριστεί με μία από τις κορυφαίες ιταλικές ομάδες.

Από κει και πέρα, ξεχωρίζει σίγουρα και το Παρί Σεν Ζερμέν – Αϊντχόφεν, με τους Γάλλους να είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά τους Ολλανδούς να έχουν την ποιότητα να κάνουν την έκπληξη.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, έχουμε το Μονακό – Ερυθρός Αστέρας, ενώ ο Γιουβέντους θα υποδεχτεί στην έδρα της, τη μαχητική Στουτγκάρδη.

Η Άρσεναλ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα απέναντι στη αποδυναμωμένη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ έχουμε και τα πολύ ενδιαφέροντα ματς, Άστον Βίλα – Μπολόνια, Τζιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας και Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Champions League: Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τη βαθμολογία!

programma - champions league

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Έλληνες του εξωτερικού: Κώστας Τσικίμας : Εξαρτάται κι από την αγορά…

Κώστας Τσικίμας : Εξαρτάται κι από την αγορά…

Η Λίβερπουλ ετοιμάζει αλλαγές στο αριστερό άκρο της άμυνάς της. Ποιες οι σκέψεις που έχει ο Κώστας Τσιμίκας για το μέλλον….

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός το προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή για Κωστούλα!

Ο Ολυμπιακός το προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή για Κωστούλα!

Η προσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός για τον Μπάμπη Κωστούλα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο μύθος με τους ξυπόλητους παίκτες και η πραγματικότητα γιατί η Ινδία δεν έπαιξε στο Μουντιάλ του 1950 αν και είχε προκριθεί

Ο μύθος με τους ξυπόλητους παίκτες και η πραγματικότητα γιατί η Ινδία δεν έπαιξε στο Μουντιάλ του 1950 αν και είχε προκριθεί

Η Ινδία και το φοβερό Μουντιάλ του 1950

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν έκανε καμία άλλη δουλειά, έπαιξε μόνο ποδόσφαιρο για να γίνει ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και να γράψει ιστορία στην Ελλάδα

Δεν έκανε καμία άλλη δουλειά, έπαιξε μόνο ποδόσφαιρο για να γίνει ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και να γράψει ιστορία στην Ελλάδα

Ο θρύλος της Ρεάλ που έγραψε ιστορία στην Ελλάδα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το συμβόλαιο του Ντέσερς και το «αγκάθι» με την Ρέιντζερς!

ΑΕΚ: Το συμβόλαιο του Ντέσερς και το «αγκάθι» με την Ρέιντζερς!

Ο Ντέσερς θα πάρει στην ΑΕΚ για τρία χρόνια πάνω από 6 εκ. ευρώ. Η ομάδα του ένα τάληρο, αλλά η ΑΕΚ θέλει να το δώσει σε… δόσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Κάνουν «παιχνίδι» οι μάνατζερ του Τετέ!

Παναθηναϊκός: Κάνουν «παιχνίδι» οι μάνατζερ του Τετέ!

Οι εκπρόσωποι του Τετέ κάνουν τα δικά τους παιχνίδια με τον βραζιλιάνο, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τσιμπάει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου που σταμάτησε τον εμφύλιο πόλεμο στη χώρα του

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου που σταμάτησε τον εμφύλιο πόλεμο στη χώρα του

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου που έκανε τα πάντα για να σταματήσει τον πόλεμο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: «Σειρήνες» από την Κύπρο για παίκτη της Athens Kallithea!

«Σειρήνες» από την Κύπρο για παίκτη της Athens Kallithea!

H Kαλλιθέα έπεσε, αλλά πολλοί ποδοσφαιριστές της, ακόμα και εκείνοι που έχουν συμβόλαια, έχουν προτάσεις από άλλες ομάδες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο ποδοσφαιριστής που είχε ρίξει τη μεγάλη ιδέα, να δίνουν όλοι οι παίκτες το 1% του μισθού τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Ο ποδοσφαιριστής που είχε ρίξει τη μεγάλη ιδέα, να δίνουν όλοι οι παίκτες το 1% του μισθού τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Ο ποδοσφαιριστής που είχε ρίξει τη μεγάλη ιδέα

Ποδόσφαιρο