CHAMPIONS LEAGUE

Φάσιο: «Δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι»

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Φεντερίκο Φάσιο, μίλησε ευθέως για τα δύο πέναλτι που κατά τη γνώμη του, η ομάδα του δεν πήρε
Φάσιο: «Δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι»

Οι Ρωμαίοι, με τη λήξη του δεύτερου αγώνα ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λίβερπουλ ξεκίνησαν τις διαμαρτυρίες τους κατά των διαιτητικών αποφάσεων. 

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Φεντερίκο Φάσιο, μίλησε ευθέως για τα δύο πέναλτι που κατά τη γνώμη του, η ομάδα του δεν πήρε ενώ τα δικαιούνταν.

«Αυτό πρέπει να είναι για εμάς ένα νέο ξεκίνημα και όχι ένα τέλος. Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας στο Champions League. Δυστυχώς δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι και δόθηκαν μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεις. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον και να προχωρήσουμε. Σηκώνουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε» ήταν τα λόγια του Αργεντινού στόπερ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φάσιο: «Δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.