CHAMPIONS LEAGUE

Ντε Ρόσι: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Μίλησε από την καρδιά του ο αρχηγός της Ρόμα, μετά τον αποκλεισμό από τον ημιτελικό του Champions League
Ντε Ρόσι: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Μία πορεία που κανείς δεν περίμενε είχε η Ρόμα στο φετινό Champions League, καταφέρνοντας να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Λίβερπουλ,  η οποία τελικώς πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

Φάσιο: «Δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι»

Για την εξαιρετική αυτή Ευρωπαϊκή πορεία μίλησε μετά το παιχνίδι με τους «κόκκινους» ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, τονίζοντας πως νιώθει περήφανος για την ομάδα του.

«Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας, που πάντα βρίσκονται εδώ και μας υποστηρίζουν. Ήταν μία ατμόσφαιρα που είχα να δω πολλά χρόνια, από τότε που ήμουν παιδί όπως τα παιχνίδια με την Μπρόνμπι και την Σλάβια Πράγας.

Νύχτες σαν αυτές αισθάνεσαι την περηφάνια, την αγάπη και την ουσία του να είσαι Ρωμαίος. Αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να χτίσουμε.

Τώρα αν θέλουμε να κάνουμε την χρονιά ακόμα καλύτερη, πρέπει να τερματήσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να μπορέσουμε να βγούμε ξανά στο Champions League», ήταν τα λόγια του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντε Ρόσι: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.