×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αυγενάκης: Ενόχληση για τα σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης


    Sportime Team

Αυγενάκης: Ενόχληση για τα σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης


Αυγενάκης: Ο ΠΑΟΚ… πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις κόντρα στον Άγιαξ μέσα στην Ολλανδία, δίνοντας τα πάντα για τη νίκη που θα έφερνε την πρόκριση.

Ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την ήττα με 3-2, έχοντας μάλιστα και αρκετά παράπονα για τη διαιτησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τεβεκέλης: «Ο Πόουσον έσπρωξε τον Άγιαξ»

Ωστόσο μεγάλη ενόχληση υπάρχει από την ελληνική πλευρά, για τα σχόλια που ειπώθηκαν από την ολλανδική τηλεόραση, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Συγκεκριμένα ακούστηκαν κάποια απαξιωτικά σχόλια, για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, λόγω την παρουσίας ημίγυμνων οπαδών στη εξέδρες του γηπέδου.

Μάλιστα για τα  λεγόμενα αυτά, ενημερώθηκε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εκφράζοντας της δυσαρέσκεια του και ζητώντας από τη UEFA να μεριμνήσει και να μεταφέρει τη ενόχληση που υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σαββίδης: Τα ψέματα για δήθεν ντου στον παρατηρητή!

Τονίζεται λοιπόν ότι: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πληροφορήθηκε τα ατυχή, απαξιωτικά, σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης στη μετάδοση του αγώνα Αγιαξ – ΠΑΟΚ, για την οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω της παρουσίας ημίγυμνων οπαδών στην εξέδρα και ζήτησε από την UEFA να μεταφέρει την ενόχληση μας και να μεριμνήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την ανασκευή τους».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα