Ένας χαμός γίνεται με τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League, με την Αγγλία να βάζει στην κόκκινη λίστα την Τουρκία και να ζητάει να γίνει στη χώρα της ο μεγάλος τελικός.

Ο χρόνος για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι μετράει αντίστροφα, ωστόσο έχουν έρθει τα πάνω κάτω.

Η Αγγλία ανακοίνωσε τη νέα ταξιδιωτική της λίστα και έβαλε στο «κόκκινο» την Τουρκία λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο χώρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την UEFA, με τους Άγγλους να ζητούν να αναλάβουν αυτοί το μεγάλο ματς, με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες είναι από τη χώρα τους.

Οι ομάδες ναι μεν θα βρουν τον τρόπο να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο κατά την επιστροφή τους θα πρέπει ολόκληρη η αποστολή να κάτσει σε καραντίνα δέκα ημερών. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν το θέλει κανένας, καθώς ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές ενώ αναμένεται να επηρεαστεί και η προετοιμασία όσων παικτών συμμετέχουν με τις Εθνικές τους ομάδες στο Euro.

Το σενάριο λοιπόν να αλλάξει τελικά η έδρα του τελικού φαντάζει αρκετά πιθανό, με την κυβέρνηση της Αγγλίας να έχει προτείνει το Γουέμπλεϊ ως έδρα του τελικού, χωρίς βέβαια να υπάρχει θέμα για την διεξαγωγή σε κάποια άλλη χώρα με την οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Football Europe: Déjà vu τίτλου, σκηνές από τα προσεχώς και ντέρμπι παρηγοριάς

Ο Σιδηρόπουλος τρόλαρε τον εαυτό του: «Αγκουέρο, τι 10, τι 9»