«Αλιάντζ Αρένα» και «Σεντ Πέτερσμπουργκ Στέιντιουμ» διεκδικούν τον τελικό του Champions League. Σε Σεβίλλη, Βιέννη ή Τιφλίδα ο αντίστοιχος τελικός του Europa League

Η UEFA ανακοίνωσε πως δύο πόλεις θα διεκδικήσουν τον τελικό του Champions League το 2021. Ο σημαντικότερος αγώνας της Γηραιάς Ηπείρου του 2021 θα διεξαχθεί είτε στο Μόναχο, είτε στην Αγία Πετρούπολη.

Φέτος ο τελικός θα λάβει χώρα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ του χρόνου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.

Το «Αλιάντζ Αρένα» της Μπάγερν και το «Σεντ Πέτερσμπουργκ Στέιντιουμ» της Ζενίτ έχουν την… τιμή να διεκδικούν τον επόμενο.

Τρεις πόλεις για το Europa League

Όσον αφορά τη δεύτερη τη τάξη διασυλλογική διοργάνωση, ο τελικός του Europa League του 2021 είναι μεταξύ Σεβίλλης («Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» ή «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»), Βιέννης («Ερνστ Χάπελ») και Τιφλίδας («Μπόρις Παϊχάτζε Αρένα»).

Για το ευρωπαϊκό Super Cup, οι υποψηφιότητες είναι τέσσερις: Το «Ντιναμό Στέιντιουμ» του Μινσκ, το Ελσίνι με το Ολυμπιακό Στάδιο, το «Γουίντσον Παρκ» του Μπέλφαστ και το Χάρκοβο με το “OSK Μέταλιστ”.