Μία φορά «κόκκινος διάαβολος». Για πάντα… διάβολος. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπορεί να το λησμονήσει. Σε ένα διαφημιστικό, ενόψει του τελικού του Champions League, ο «Μπεκς» συνομιλεί με τον άλλοτε συμπαίκτη του (και νυν προπονητή) Ζινεντίν Ζιντάν. Το ευχολόγιο ολοκληρώνεται με μία παράκληση. Το… κορόιδο της «Βασίλισσας» (vid) Σχεδόν διαταγή. «Σε παρακαλώ νίκησε τη Λίβερπουλ....

Μία φορά «κόκκινος διάαβολος». Για πάντα… διάβολος. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπορεί να το λησμονήσει.

Σε ένα διαφημιστικό, ενόψει του τελικού του Champions League, ο «Μπεκς» συνομιλεί με τον άλλοτε συμπαίκτη του (και νυν προπονητή) Ζινεντίν Ζιντάν. Το ευχολόγιο ολοκληρώνεται με μία παράκληση.

Σχεδόν διαταγή. «Σε παρακαλώ νίκησε τη Λίβερπουλ. Σε παρακαλώ».

Ο «Ζιζού» δεν πρόκειται να νιώσει παραπάνω άγχος από αυτό. Ακόμη και αν έχει, δεν το δείχνει καν.

Στη συνέντευξη Τύπου ήταν ανέκφραστος.  «Αν βρίσκεται υπό πίεση, είναι πιο όμορφο», παραδέχτηκε. Και συνέχισε: «Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

Μιλώντας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εξήγησε πως «ζει γι’ αυτά τα ματς, θέλει να παίζει σε αυτά τα μας. Αυτή είναι η ζωή του. Αυτό τον εξιτάρει».

Η κουβέντα έφερε το αιώνιο… ντιμπέιτ των πιθανοτήτων. Το αιώνιο ερώτημα «ποιος είναι το φαβορί;». Ο Ζιντάν έδωσε μία διαφορετική – από τις συνηθισμένες – απάντηση: «Εχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τη Λίβερπουλ. Δεν είμαστε το φαβορί, δεν είναι το φαβορί. Φαβορί; Στα αποδυτήριά μας δεν πιστεύουμε σε τέτοια πράγματα».

Οσο για το ενδεχόμενο επίτευγμα των τριών συνεχόμενων Champions League; «Δεν πρόκειται να ζήσουμε κάτι ανάλογο ξανά. Οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη στιγμή όσο περισσότερο μπορούμε».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο