Κράσνονταρ

Με όλους τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ταξιδεύει σήμερα η Κράσνονταρ στη Θεσσαλονίκη. Αυτό αποφάσισε ο προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ ώστε να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια. Ο Μουράντ Μουσάεφ καταστρώνει τα πλάνα του, με φόντο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, για τον προπονητή της Κράσνονταρ τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν δύο...

Με όλους τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ταξιδεύει σήμερα η Κράσνονταρ στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό αποφάσισε ο προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ ώστε να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια. Ο Μουράντ Μουσάεφ καταστρώνει τα πλάνα του, με φόντο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, για τον προπονητή της Κράσνονταρ τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν δύο μεγάλα προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέμπε: «Απίστευτο αυτό που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ»

Ο Μουσάεφ είδε την ομάδα του να “κολλάει” στο 1-1 με τη Σότσι και σαν να μην έφτανε αυτό, είδε και τον Μάρκους Μπεργκ να αποχωρεί τραυματίας από το γήπεδο, με τον προπονητή της Κράσνονταρ να δέχεται αρκετά “βέλη” για το γεγονός ότι δεν προστάτευσε παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενόψει της Τούμπας.

Ο Μπεργκ είναι αμφίβολος για την Τούμπα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Βάντερσον. Ετσι με την αποστολή θα ταξιδέψουν οι Βάντερσον, Μπεργκ αλλά και οι Κάιο, Πετρόφ με τη συμμετοχή των παικτών να κρίνεται τελευταία στιγμή.