Λίβερπουλ

Κανονικά με την ομάδα της Λίβερπουλ προπονήθηκε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, που ταλαιπωρήθηκε με έναν τραυματισμό από την προηγούμενη Παρασκευή. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο παίκτης της Λίβερπουλ είχε χτυπήσει στον αγώνα με την Χάντερσφιλντ...

Κανονικά με την ομάδα της Λίβερπουλ προπονήθηκε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, που ταλαιπωρήθηκε με έναν τραυματισμό από την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο παίκτης της Λίβερπουλ είχε χτυπήσει στον αγώνα με την Χάντερσφιλντ για την Premier League και ήταν αρκετά αμφίβολος, ωστόσο όλα φαίνεται ότι είναι καλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά προπονήθηκε και ο Φαμπίνιο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει πλέον αρκετές λύσεις προκειμένου να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό.

Σίγουρα ο Φιρμίνο θα ήταν η μεγαλύτερη απώλεια, αφού αποτελεί τη δύναμη κρούσης των «κόκκινων», αλλά πλέον θα κοντραριστεί και αυτός με τους Μπλαουγκράνα.