Χαμός πριν το Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω ντροπιαστικών σκηνικών εκτός γηπέδου.

Με καθυστέρηση μισής ώρας ξεκίνησε ο τελικός του Champions League στο Παρίσι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Αιτία η πλήρης ανυπαρξία πλάνου των διοργανωτών για το πώς θα φτάσει ο κόσμος στο γήπεδο.

Η κίνηση στους γύρω δρόμους ήταν μεγάλη, ο έλεγχος που γινόταν εξονυχιστικός και κάπως έτσι ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που βρίσκονταν εκτός γηπέδου λίγο πριν τη σέντρα. Ειδικά στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ, μεγάλος όγκος δεν είχε μπει λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός.

Κάπως έτσι η UEFA πήρε την απόφαση αρχικά να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 22:15. Από τα μάτριξ του γηπέδου ως αιτία αναφερόταν ότι ο κόσμος έχει αργήσει να μπει στο γήπεδο. Αναμενόμενα όσοι το διάβαζαν στο «Σταντ ντε Φρανς», δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους. Υπεύθυνοι για όλα ήταν οι διοργανωτές.

Υπήρξαν, επίσης, συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία, αλλά και καταγγελίες πως κάποιοι οπαδοί μέσα στον χαμό, έπεσαν θύματα κλοπής. Σε κάποιες περιπτώσεις έπεσαν και δακρυγόνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Στα social media υπήρξε κατακραυγή προς την UEFA. Το μήνυμα εστάλη και από όσους ήταν στο γήπεδο. Πιο δυνατή στιγμή ήταν αυτή που όταν παιζόταν ο ύμνος του Champions League, ακουγόταν ένα έντονο γιουχάρισμα.

Τέλος, είναι πολλά τα βίντεο που δείχνουν οπαδούς κυρίως της Ρεάλ Μαδρίτης να σκαρφαλώνουν από κάγκελα προκειμένου να μπουν. Άλλοι από τις τάξεις της Λίβερπουλ δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους δείχνοντας τα εισιτήριά τους. Πλήρωσαν τόσα χρήματα και υπέστησαν τέτοια ταλαιπωρία.

Βίντεο πριν το Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης