Μπράουν: «Επικίνδυνοι οι παίκτες της ΑΕΚ»


Sportime Team

Μπράουν: «Επικίνδυνοι οι παίκτες της ΑΕΚ»


Την ταχύτητα και το επιθετικό κομμάτι της ΑΕΚ χαρακτήρισε ως τα πιο επικίνδυνα στοιχεία στο παιχνίδι της, ο Σκοτ Μπράουν.

Ο αρχηγός της Σέλτικ σε δηλώσεις του για την αυριανή (8/8) αναμέτρηση, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει σε αυτό το κομμάτι, αλλά επεσήμανε πως η δική του ομάδα είναι αρκετά ποιοτική.

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Έχουμε δει μερικά βίντεο της ΑΕΚ, συνεπώς γνωρίζουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε. Θα είναι ένα καλό ματς για μας μπροστά σε ένα γεμάτο Σέλτικ Παρκ. Η ΑΕΚ έχει ταχύτητα, οι επιθετικοί της είναι επικίνδυνοι, αλλά έχουμε πολύ ποιότητα, συνεπώς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ποιότητα, πως θα παίξουμε εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άγχος υπάρχει πριν το ματς, αλλά όλα φεύγουν όταν βγεις στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε αρχικά ο Μπράουν και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε χαλαροί, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε στο Champions League. Θα φέρει χρήματα για τον σύλλογο και ως παίκτης από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα, σε αυτό το επίπεδο ήθελα να αγωνίζομαι. Τα έσοδα από το Champions League είναι τεράστια και έχουν αυξηθεί μάλιστα κι άλλο».

«Θα είναι δύσκολα στην Αθήνα»

Όσον αφορά την ρεβάνς στην Αθήνα, ο Μπράουν στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι η ομάδα του θα παίξει κάτω από έντονη ζέστη, κάτι που στην Σκωτία δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

«Θα είναι δύσκολα εκεί με τη ζέστη. Το έχουμε ξανακάνει, έχουμε παίξει σε 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στην έδρα μας πρώτα και ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο σπίτι μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Πιστεύουμε στους επιθετικούς που διαθέτουμε και στους παίκτες που θα βρίσκονται στον πάγκο. Οι βραδιές του Champions League είναι ξεχωριστές είτε είναι προκριματικά είτε αφορούν ομίλους. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να μετατρέψουμε το Σέλτικ Παρκ σε οχυρό, όπως το έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια», κατέληξε.


Sportime Extras