Ντιναμό Κιέβου - Μπάγερν Μ.: Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ με ψαλιδάκι... on the rocks!

Ο Πολωνός παραβίαασε ξανά την εστία της Ντιναμό Κιέβου με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι στο χιονισμένο Ολιμπίνσκι

Παίκτης εδάφους – αέρος. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μεγαλουργεί σε όλες τις επιφάνειες και αυτή τη φορά το θύμα του ήταν η Ντιναμό Κιέβου στο χιονισμένο Ολιμπίνσκι.

Το τοπίο στο Κίεβο κάθε άλλο παρά ιδανικό για ποδόσφαιρο δεν είναι. Το στάδιο της Ντιναμό Κιέβου ντύθηκε στα λευκά , όμως αυτό δεν εμπόδισε τον «Λέβα» από το να κάνει πάλι τα μαγικά του. Πάνω στο χιόνι. Με λυμένα κορδόνια. Εκτός ισορροπίας.

Λίγες ώρες έπειτα από τη βράβευσή του ως Golden Player από την Tuttosport, ο Πολωνός απέδειξε για ποιον λόγο αξίζει τη «Χρυσή Μπάλα».

Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν Μ.: Λεβαντόφσκι… on the rocks!

Πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα, ο 32χρονος έβαλε πιθανότατα το γκολ της αγωνιστικής στο Champions League. Η Μπάγερν άρχισε να πιέζει με σέντρες στην περιοχή των Ουκρανών.

Έπειτα από μια ασθενή απομάκρυνση της μπάλας, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε δύο βηματάκια και απογειώθηκε. Το ανάποδο ψαλίδι του, αφότου έσκασε στο παγωμένο χορτάρι του «Ολιμπίνσκι», κατέληξε στην εστία του Μπούστσαν.

Ένα ψαλιδάκι… on the rocks που βάζει τις βάσεις για το 5×5 των Βαυαρών. Ένα γκολ που χειροκρότησε όλο το στάδιο, με τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου, να αναγνωρίζουν το μεγαλείο του.

Γκολ Νο 82 για τον «Λέβα», ο οποίος άνοιξε τη διαφορά του από τον τέταρτο σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει 75.

  

Είσοδος οπαδού

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, υπήρξε και ένα περιστατικό με οπαδό.

Αψήφησε το κρύο και εισέβαλε στο γήπεδο ημίγυμνος! Οι άνδρες ασφαλείας βέβαια παρενέβησαν και τον οδήγησαν ξανά εκτός.

Το κυνηγητό στο χιόνι βέβαια ήταν άλλο ένα στιγμιότυπο που έδωσε μια διαφορετική νότα στο παιχνίδι.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο