Η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι μοιάζουν ανίκητοι, η Ρόμα για τα προημιτελικά του Champions League θα μπει στην δοκιμασία να αναμετρηθεί μαζί τους και ο Κώστας Μανωλάς, απλά …σέβεται αλλά δεν φοβάται! Ο διεθνής αμυντικός μίλησε στην «Corriere dello Sport» και παρά το γεγονός πως αναγνώρισε το μεγαλείο των αντιπάλων, δεν θα μπορούσε να βγάλει...

Η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι μοιάζουν ανίκητοι, η Ρόμα για τα προημιτελικά του Champions League θα μπει στην δοκιμασία να αναμετρηθεί μαζί τους και ο Κώστας Μανωλάς, απλά …σέβεται αλλά δεν φοβάται!

Ο διεθνής αμυντικός μίλησε στην «Corriere dello Sport» και παρά το γεγονός πως αναγνώρισε το μεγαλείο των αντιπάλων, δεν θα μπορούσε να βγάλει την ομάδα του εκτός τετράδας, αμαχητί.

«Κληρωθήκαμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έχουν πολύ καλή επίθεση, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ξέρω πολύ καλά τον Βαλβέρδε από την Ελλάδα και γνωρίζω πως δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πίεση, στη νοοτροπία και στην κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως ήδη έχουμε αποκλειστεί, αφού κληρωθήκαμε κόντρα σε μία τόσο δυνατή ομάδα. Άλλωστε παίζουμε 11 εναντίον 11 και όλα είναι πιθανά.

Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Μέσι και τι μπορεί να κάνει, όπως έδειξε και στο ματς κόντρα στην Τσέλσι. Πρέπει να σεβόμαστε την Μπαρτσελόνα, αλλά όχι και να τη φοβόμαστε. Πρέπει να παλέψουμε. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ήδη για εμάς θεωρείται επιτυχημένη η πορεία στο Champions League, αφού μετά από δέκα χρόνια φτάσαμε στα προημιτελικά».