Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορείται από την 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού το 2009 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας από τον 33χρονο άσο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γ. – Γιουβέντους στο «Old Trafford» (23/10, 22:00) μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με αυτή την υπόθεση. «Είμαι...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορείται από την 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού το 2009 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας από τον 33χρονο άσο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γ. – Γιουβέντους στο «Old Trafford» (23/10, 22:00) μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με αυτή την υπόθεση. «Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Κάναμε μια δήλωση πριν από δύο εβδομάδες. Φυσικά και δεν θα πω ψέμματα για αυτήν την κατάσταση. Οι δικηγόροι μου είναι βέβαιοι, το ίδιο και εγώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και την ζωή. Έχω ανθρώπους που φροντίζουν γι’ αυτό. Η αλήθεια έρχεται πάντα σε πρώτο πλάνο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Πάντα χαμογελάω. Είμαι ευλογημένος. Παίζω σε έναν φανταστικό σύλλογο, έχω μία υπέροχη οικογένεια και είμαι υγιής. Έχω τα πάντα. Τα υπόλοιπα δεν με επηρεάζουν».