Η ομάδα της Γιουβέντους ήταν ο σημαντικότερος σταθμός στη ποδοσφαιρική καριέρα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ, στο άκουσμα της κλήρωσης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν… ενθουσιάστηκε όταν άκουσε πως αντίπαλος της ομάδας του θα είναι η «Μεγάλη Κυρία», κάτι που δεν έκρυψε και σε δηλώσεις του. «Είναι μια ομάδα δυνατή,...

Η ομάδα της Γιουβέντους ήταν ο σημαντικότερος σταθμός στη ποδοσφαιρική καριέρα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ, στο άκουσμα της κλήρωσης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν… ενθουσιάστηκε όταν άκουσε πως αντίπαλος της ομάδας του θα είναι η «Μεγάλη Κυρία», κάτι που δεν έκρυψε και σε δηλώσεις του.

«Είναι μια ομάδα δυνατή, όπως και πέρυσι. Θα είναι δύσκολο. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα δούμε μετά το πρώτο παιχνίδι. Όλοι ξέρουν πως η Γιουβέντους ήταν πολύ σημαντική στη καριέρα μου. Θα προτιμούσα να την αποφεύγαμε, αλλά η κλήρωση αποφάσισε αλλιώς. Θα αφήσω στην άκρη όσα έζησα εκεί και θα επικεντρωθώ στο να προκριθούμε στην επόμενη φάση», είπε ο Ζιζού που πέρυσι την βρήκε στον δρόμο του στον τελικό, όπου κατάφερε να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο, επικρατώντας με 4-1.