ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς ύπαρξη απινιδωτή δεν θα ξεκινάει κανένα παιχνίδι

Κανένα παιχνίδι από την ερχόμενη αγωνιστική δεν θα διεξάγετε χωρίς την ύπαρξη απινιδωτή στο γήπεδο.
Γ' Εθνική: Οπως ανακοινώθηκε επίσημα, κανένα παιχνίδι από την ερχόμενη αγωνιστική δεν θα διεξάγετε χωρίς την ύπαρξη απινιδωτή στο γήπεδο.

Γ Εθνική: Ρητή, διαβεβαίωση – εντολή εκ μέρους του Φάνη Αγγέλου, έρχεται να επαληθεύσει για μια φορά ακόμη, πως ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Φωκίδας, βαδίζει πάντα έχοντας κάνει ένα βήμα πιο μπροστά από όλους!

Με αφορμή του πρόσφατου χαμού ενός ακόμη νέου στους ερασιτεχνικούς αγωνιστικούς χώρους, έβαλε για μια φορά ακόμη τα στήθη του και ήδη έχει γίνει… «νόμος», πως «Χωρίς ύπαρξη απινιδωτή δεν θα ξεκινάει κανένα παιχνίδι». Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει τα εξής:

Μετά τα τελευταία άσχημα περιστατικά με τον αιφνίδιο χαμό δύο νέων ανθρώπων μέσα στο γήπεδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Κανένα παιχνίδι από την ερχόμενη αγωνιστική δεν θα διεξάγετε χωρίς την ύπαρξη απινιδωτή στο γήπεδο.

Ο απινιδωτής θα είναι πάντα στον πάγκο που θα βρίσκεται ο γιατρός του αγώνα και πριν την έναρξη του αγώνα θα αναγράφεται στο φύλλο αγώνα από το διαιτητή για την ύπαρξη του στο γήπεδο.

Χωρίς ύπαρξη απινιδωτή δεν θα ξεκινάει κανένα παιχνίδι.

Επίσης καλό θα είναι όλοι στα πλαίσια της πρόληψης παραγοντες,προπονητές, διαιτητές και κυρίως ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών να επισκεφτούν τον οικογένειάκο τους γιατρό για τις προβλεπόμενες εξετάσεις που χρειάζεται.

Θα πρέπει οι υπεύθυνοι των ομάδων να ελέγξουν επίσης και την κατάσταση που βρίσκεται ο απινιδωτής αν δηλαδή είναι φορτισμένος και έχει όλα τα προβλεπόμενα υλικά.

Η ζωή μας και η υγεία μας είναι ότι ποιο σημαντικό έχουμε για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους. Μπάλα μπορούμε να παίζουμε με την ζωή μας όχι».

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ