ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δάκρυσε ο Κλοπ: Συγκινημένος ο Γερμανός, διαβάζει γράμματα των οπαδών της Λίβερπουλ – Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ να διαβάζει γράμματα των οπαδών και να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.
Δάκρυσε ο Κλοπ: Συγκινημένος ο Γερμανός, διαβάζει γράμματα των οπαδών της Λίβερπουλ – Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να έχει το προφίλ του «σκληρού» και πολλές φορές οι αντιδράσεις του στον πάγκο να είναι έντονες, όμως αυτή τη φορά «λύγισε». Αποχωρώντας μετά από 9 χρόνια από τον πάγκο των κόκκινων, ο Γερμανός διάβασε μηνύματα που του έστειλαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ και «έσπασε».

Οι κόκκινοι ανέβασαν στο κανάλι τους στο youtube ένα βίντεο διάρκειας περίπου 12 λεπτών το οποίο κάνει όποιον το παρακολουθήσει να συγκινηθεί όπως ακριβώς και ο Κλοπ.

Κι αυτό καθώς σε κάθε ένα από αυτά ο κάθε οπαδός μεταφέρει μια προσωπική ιστορία για το πόσο τον «άγγιξε» ο Γερμανός όχι μόνο ως προπονητής της αγαπημένης του ομάδας, αλλά κυρίως ως άνθρωπος.

Άπαντες τονίζουν την αγάπη τους, το πόσο τους βοήθησε όχι μόνο αλλάζοντας το στάτους της ομάδας, αλλά και ενέργειες που έκανε ο Κλοπ που δεν έχουν γίνει γνωστές.

Κλοπ

Γράμματα, από έναν 10χρονο που απλώς που ανησυχεί για το μέλλον, αλλά και από πολλούς που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας με τον Γερμανό να στέκεται στο πλάι τους όταν τον είχαν ανάγκη.

Κλοπ

Στο βίντεο αυτό ο Κλοπ ουκ ολίγες φορές δεν μπορεί να συγκρατηθείΚλαίει, όπως παραδέχεται το τέλος για πρώτη φορά στην ζωή του μπροστά στην κάμερα, μην μπορώντας να συγκρατήσει την έντονη συναισθηματική φόρτιση από τα μηνύματα αγάπης και ευγνωμοσύνης που λαμβάνει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την έντονη συναισθηματική φόρτιση του Κλοπ

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δάκρυσε ο Κλοπ: Συγκινημένος ο Γερμανός, διαβάζει γράμματα των οπαδών της Λίβερπουλ – Το συγκλονιστικό βίντεο της Λίβερπουλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.