Δεν έχει αντίπαλο ο ΟΦΗ

Οι Κρητικοί πήραν πολύ εύκολα το ντέρμπι με την Παναχαϊκή (3-0) και καλπάζουν ολοταχώς προς την πρώτη τη τάξει κατηγορία
Δεν έχει αντίπαλο ο ΟΦΗ

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στην Πάτρα μεταξύ της Παναχαϊκής με τον ΟΦΗ, όπου οι Κρητικοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα, έκαναν επίδειξη δύναμης και πέρασαν από το γήπεδο της Αγυιάς με νίκη 3-0.

Η υπεροχή των φιλοξενουμένων, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου και χρειάστηκε ήταν καθολική. Η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να βγάλει καμία αντίδραση και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε πολύ εύκολα και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία και τώρα απειλείται από τη Δόξα Δράμας για την 3η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο 8’, όταν ο Σούλης ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Βουό. Ζήτησαν –σωστά- κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη στον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής. Στην εκτέλεση του φάουλ από τον Ντίνα, ο Μπουτζίκος βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο ρέφερι έδειξε –σωστά αυτή τη φορά- πεναλτι.

Ο Μάνος ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος κι έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ στο 14’. Επτά λεπτά αργότερα, ο Κουτσιανικούλης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του κι αφού η μπάλα βρήκε στον Λουμπαρδέα, κατέληξε στα δίχτυα του Σούλη, για το 2-0 υπέρ των Κρητικών.

Οι περίπου 300 φίλοι του ΟΦΗ δεν σταμάτησαν να πανηγυρίσουν και στο 44’, είδαν την ομάδα τους να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα. Ο Κουτσιανικούλης κέρδισε την κόντρα, έφυγε μόνος στην αντεπίθεση, πέρασε στον Μάνο κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Παναχαϊκή προσπάθησε να μειώσει, αλλά δεν είχε ρυθμό και ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Γρατσάνη βρήκε τον ΟΦΗ να παίρνει μία εύκολη και πάνω απ’ όλα δίκαιη νίκη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (80’ Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Φωτάκης (72’ Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46’ Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραΐτης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (18’ Ποτουρίδης), Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας, Μάνος, Κουτσιανικούλης (58’ Περογαμβράκης), Βουό (78’ Πουρτουλίδης).

Πέρασε… αέρας ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Πολύ εύκολο έργο είχε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στην Σπάρτη, απ’ όπου πέρασε με νίκη 3-1, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Η διαφορά των δύο αντιπάλων φάνηκε και μέσα στο γήπεδο με τους Χανιώτες να μην αφήνουν ουσιαστικά κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Πριν καν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, δίνοντας τέλος στην αναμέτρηση. Αρχικά απείλησαν οι Λάκωνες με το δοκάρι του Ράντι στο 6’, αλλά ο Χαλκιαδάκης στο 10’ και στο 14’ βρήκε ισάριθμες φορές δίχτυα και έβαλε την ομάδα του με δύο γκολ μπροστά στο σκορ (0-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπάρτη, στον πάγκο της οποίας έκανε ντεμπούτο ο Μάρκος Στεφανίδης, μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου στο 70’, αλλά στο 81’ ο Ξύδας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ του ΑΟΧ Κισσαμικού.

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Σανδραβέλης (46’ Δεινόπαπας), Κολτσίδας, Τζιμότζι, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου (69’ Μπέλης), Ράντι, Φουρτάδο (57’ Ράνος).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (69’ Σαλιάκας), Ξύδας (92’ Αποστολίδης), Λέο (86’ Νικόλτσης).

 

«Διπλό» τα Τρίκαλα στο Αλκαζάρ

Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ο ΑΟ Τρικάλα και πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0 μέσα στο «Αλκαζάρ» επί του Απόλλωνα Λάρισας. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σαχινίδη στο 56’.

Από την αρχή του αγώνα, τα Τρίκαλα πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να ανοίξουν διαδρόμου προς την εστία του Παϊτέρη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα κατάφεραν, αλλά με την έναρξη του δευτέρου και με τον Σαχινίδη, άνοιξαν το σκορ. Ο Απόλλων Λάρισας είχε μόλις μία μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μαυριά στο 80’ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τα Τρίκαλα πλησίασαν έτσι στον Απόλλωνα στους δύο βαθμούς και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (71’ Καρακατσάνης), Ε. Ανδρέου, Χατζής (81’ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας (88’ Σουλιώτης), Τσιλούλης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42’ Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53’ Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83’ Ζγκούρη).

 

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο (31/3)

Σπάρτη – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-3 (70’ Τριαναταφυλλάκος – 10’, 14’ Χαλκιαδάκης, 81’ Ξύδας)

Παναχαϊκή – ΟΦΗ 0-3 (14’ πεν., 44’ Μάνος, 21’ Κουτσιανικούλης)

Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα 0-1 (56’ Σαχινίδης)

Κυριακή (1/4)

Καλλιθέα – Απόλλων Πόντου (15:00)

Εργοτέλης – Παναιγιάλειος (16:00)

ΑΕ Καραϊσκάκης – Αιγινιακός (16:00)

Άρης – Δόξα Δράμας (17:00)

Βέροια – Πανσερραϊκός (ματαιώθηκε)

Αχαρναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας (ματαιώθηκε)

 

Η βαθμολογία (σε 23 αγωνιστικές)

  1. ΟΦΗ 60
  2. Άρης 57

———————–

  1. Παναχαϊκή 47
  2. Δόξα Δράμας 43
  3. Απόλλων Λάρισας 40
  4. ΑΟΧ Κισσαμικός 40
  5. Απόλλων Πόντου 38
  6. Τρίκαλα 38
  7. ΑΕ Καραϊσκάκης 36
  8. Σπάρτη 32
  9. Αναγέννηση Καρδίτσας 28
  10. Πανσερραϊκός 25

—————————–

  1. Εργοτέλης 23
  2. Αιγινιακός 23
  3. Παναιγιάλειος 21
  4. Καλλιθέα 16

—————————–

  1. Βέροια 5
  2. Αχαρναϊκός -51

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

* Σπάρτη, ΑΟΧ Κισσαμικός, Παναχαϊκή, ΟΦΗ, Απόλλων Λάρισας, Τρίκαλα, Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν από ένα παιχνίδι περισσότερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: Κανείς δεν ήξερε πως ο Χίτλερ έβλεπε Μίκυ Μάους στη μυστική του αίθουσα

Κανείς δεν ήξερε πως ο Χίτλερ έβλεπε Μίκυ Μάους στη μυστική του αίθουσα

Πίσω από τις κλειστές πόρτες, ο Χίτλερ έβλεπε κινούμενα σχέδια. Ο Μίκυ, η Μίνι και η Χιονάτη έγιναν η μυστική του απόλαυση — μακριά από τον λαό του.

ExtraTime
Must Read: Ποιος ήταν ο Λευκός Θάνατος, ο σκοπευτής που έβαζε χιόνι στο στόμα του για να μη φαίνεται η ανάσα του στον παγωμένο αέρα

Ποιος ήταν ο Λευκός Θάνατος, ο σκοπευτής που έβαζε χιόνι στο στόμα του για να μη φαίνεται η ανάσα του στον παγωμένο αέρα

Ο πιο φονικός σκοπευτής στην ιστορία ήταν κοντός, σιωπηλός και αόρατος στο χιόνι. Σκότωσε 500 ανθρώπους χωρίς να τον δει ποτέ κανείς.

Must Read
Sportime BET: Καμορανέζι στο Belligol: «Ο Μαραντόνα είναι η ζωή μου – Δεν άξιζε τέτοιο τέλος στον Ζιζού»

Καμορανέζι στο Belligol: «Ο Μαραντόνα είναι η ζωή μου – Δεν άξιζε τέτοιο τέλος στον Ζιζού»

Ένας θρύλος στη Novibet: Ο Μάουρο Καμορανέζι άνοιξε την καρδιά του σε μία απολαυστική συνέντευξη στο Belligol με ατάκες για Εθνική Ιταλίας, Γιουβέντους, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ζινεντίν Ζιντάν και Κύπρο!

Sportime BET
Must Read: Ήταν το TikTok της εποχής του. Ο άνθρωπος που διαμόρφωσε μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων.

Ήταν το TikTok της εποχής του. Ο άνθρωπος που διαμόρφωσε μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων.

Ήταν ο δημιουργός της Διαπλάσεως των Παίδων. Ένας παιδαγωγός-θρύλος που ένωσε την Ελλάδα με χαρτί και μελάνι.

Must Read
Must Read: Μάζης: Ο Νετανιάχου ρώτησε τον Μητσοτάκη αν θα είναι μαζί του σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία

Μάζης: Ο Νετανιάχου ρώτησε τον Μητσοτάκη αν θα είναι μαζί του σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία

«Δεν θα διστάσουμε να έρθουμε σε πολεμική σύρραξη με την Τουρκία».

Must Read
Must Read: Πόσα χρήματα πλήρωσε η βρετανική κυβέρνηση για να πάρει τα μάρμαρα του Παρθενώνα;

Πόσα χρήματα πλήρωσε η βρετανική κυβέρνηση για να πάρει τα μάρμαρα του Παρθενώνα;

Τα μάρμαρα του Παρθενώνα αγοράστηκαν το 1816 από τη Βρετανία για μόλις 35.000 λίρες.

Must Read
Must Read: Γιατί δεν πρέπει να λες ευχαριστώ στο AI

Γιατί δεν πρέπει να λες ευχαριστώ στο AI

Το AI δεν καταλαβαίνει την ευγένεια. Όταν του λες "ευχαριστώ", ίσως του αποδίδεις ανθρώπινα χαρακτηριστικά που δεν έχει.

Must Read
VIRAL: «Πάμε Ολυμπιακάρα – Ένα φρέντο παρακαλώ χωρίς ζάχαρη» – Η γυναίκα του Ροντινέι είναι και αυτή τυπάρα

«Πάμε Ολυμπιακάρα – Ένα φρέντο παρακαλώ χωρίς ζάχαρη» – Η γυναίκα του Ροντινέι είναι και αυτή τυπάρα

Έδειξε πως μιλά και αυτή κάποια... βασικά ελληνικά.

VIRAL
Sportime BET: Το πρώτο βήμα για το F4 με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Το πρώτο βήμα για το F4 με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές στο ΟΑΚΑ (21:30) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των Playoffs της Euroleague.

Sportime BET