Η αποβολή του Αβράαμ, η μπάλα που κράτησε ο Κορμπεράν και το όλο σκηνικό δεν αντιπροσωπεύει τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η αποβολή του Αβράαμ, η μπάλα που κράτησε ο Κορμπεράν και το όλο σκηνικό δεν αντιπροσωπεύει τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δεν είναι εικόνα, μήτε συμπεριφορά για πάγκο Ολυμπιακού. Ο Κάρλος Κορμπεράν να κρατά την μπάλα, ο Αβράαμ Παπαδόπουλου να σπρώχνει τον αντίπαλό παίκτη της Ναντ, να επικρατεί ένα χάος γενικώς. Αχρείαστες καταστάσεις και σκηνικά.

Ο παίκτης της Ναντ είναι αυτός που στην ουσία οξύνει τα πνεύματα. Δεν σπρώχνεις ποτέ τον αντίπαλο προπονητή. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τους αυξημένους παλμούς που έχει. Ούτε στη συνέχεια η κίνηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος προφανώς έχει ξεχάσει πως έχει αφήσει την αθλητική φορεσιά στην άκρη και πλέον αποτελεί στέλεχος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αλλά και ο Κάρλος Κορμπεράν να κρατάει την μπάλα και να τη βάζει πίσω από την πλάτη του και στη συνέχεια να μιλάει προς τον πάγκο, δήθεν μου τάχα πως δεν ασχολείται με την εκτέλεση του πλαγίου είναι από… άλλο ανέκδοτο. Αν μάλιστα όλο αυτό γίνεται σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός δέχεται πίεση και συμβαίνει για να «σπάσει» ο ρυθμός, είναι δύο φορές χειρότερο.

Το τελευταίο βέβαια, αποτελεί υπόθεση εργασίας. Αυτό που συνέβη δεδομένα ωστόσο, είναι πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού και ο γενικός αρχηγός των «ερυθρολεύκων» είχαν συμπεριφορά που δεν πρέπει να αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας στο Europa League.

Οι εποχές που από τέτοιες αντιδράσεις μπορεί να κερδίσει κάποιος τη συμπάθεια του κόσμου έχουν περάσει. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος οφείλει να το γνωρίζει. Ο Κάρλος Κορμπεράν οφείλει με τη σειρά του να μην έχει εμπλοκή σε τέτοια σκηνικά και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αυτό καθαυτό.

Αθλητικές ειδήσεις

Από τα ψηλά στα χαμηλά ο παίκτης του Ολυμπιακού!

Το κακοπαρκαρισμένο πούλμαν του Κορμπεράν πλήρωσε ο Ολυμπιακός

Κατηφόρα δίχως τέλος για την Ελλάδα στο UEFA Ranking