ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είναι εικόνα (ούτε συμπεριφορά) για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Η αποβολή του Αβράαμ, η μπάλα που κράτησε ο Κορμπεράν και το όλο σκηνικό δεν αντιπροσωπεύει τον πάγκο του Ολυμπιακού.
Δεν είναι εικόνα (ούτε συμπεριφορά) για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Δεν είναι εικόνα, μήτε συμπεριφορά για πάγκο Ολυμπιακού. Ο Κάρλος Κορμπεράν να κρατά την μπάλα, ο Αβράαμ Παπαδόπουλου να σπρώχνει τον αντίπαλό παίκτη της Ναντ, να επικρατεί ένα χάος γενικώς. Αχρείαστες καταστάσεις και σκηνικά.

Ο παίκτης της Ναντ είναι αυτός που στην ουσία οξύνει τα πνεύματα. Δεν σπρώχνεις ποτέ τον αντίπαλο προπονητή. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τους αυξημένους παλμούς που έχει. Ούτε στη συνέχεια η κίνηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος προφανώς έχει ξεχάσει πως έχει αφήσει την αθλητική φορεσιά στην άκρη και πλέον αποτελεί στέλεχος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αλλά και ο Κάρλος Κορμπεράν να κρατάει την μπάλα και να τη βάζει πίσω από την πλάτη του και στη συνέχεια να μιλάει προς τον πάγκο, δήθεν μου τάχα πως δεν ασχολείται με την εκτέλεση του πλαγίου είναι από… άλλο ανέκδοτο. Αν μάλιστα όλο αυτό γίνεται σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός δέχεται πίεση και συμβαίνει για να «σπάσει» ο ρυθμός, είναι δύο φορές χειρότερο.

Το τελευταίο βέβαια, αποτελεί υπόθεση εργασίας. Αυτό που συνέβη δεδομένα ωστόσο, είναι πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού και ο γενικός αρχηγός των «ερυθρολεύκων» είχαν συμπεριφορά που δεν πρέπει να αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας στο Europa League.

Οι εποχές που από τέτοιες αντιδράσεις μπορεί να κερδίσει κάποιος τη συμπάθεια του κόσμου έχουν περάσει. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος οφείλει να το γνωρίζει. Ο Κάρλος Κορμπεράν οφείλει με τη σειρά του να μην έχει εμπλοκή σε τέτοια σκηνικά και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αυτό καθαυτό.

Αθλητικές ειδήσεις

Από τα ψηλά στα χαμηλά ο παίκτης του Ολυμπιακού!

Το κακοπαρκαρισμένο πούλμαν του Κορμπεράν πλήρωσε ο Ολυμπιακός

Κατηφόρα δίχως τέλος για την Ελλάδα στο UEFA Ranking

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν είναι εικόνα (ούτε συμπεριφορά) για τον πάγκο του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…