Διαιτησία: Συμπληρώνεται το παζλ της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Οι τρεις ξένοι που την στελεχώνουν.

Τριμελής με ξένους η ΚΕΔ που θα ασχολείται με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Επιβεβαίωση Spotrime με την παραμονή Ζοάο Καπέλα!

Διαιτησία: Συμπληρώνεται το παζλ της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Οι τρεις ξένοι που την στελεχώνουν.

Διαιτησία: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ανακοίνωσε τα τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας που θα ασχολούνται με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, Super League 1 και Super League 2.

Στενοί συνεργάτες του νέου αρχιδιαιτητή, Στέφεν Μπένετ, θα είναι προς επιβεβαίωση του Sportime o Ζοάο Καπέλα ως VAR μάνατζερ και ο Αυστριακός Φριτζ Στούτσιλκ, ο οποίος θα είναι σύμβουλος παρατηρητών. 56 ετών, πρώην διεθνής διαιτητής, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2008 ήταν 4ος στο Ολυμπιακός – Τσέλσι 0-0 στο «Καραϊσκάκης» για τη φάση των 32 του Champions League, το 1997 είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Σπάρτακ Τρνάβα 5-3,

Ο Καπέλα ο οποίος με Κλάτενμπεργκ ήταν υπ΄ ατμόν, τελικά παραμένει στο πόστο του, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime.

Επιπλέον από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι ξένοι διαιτητές που θα σφυρίζουν παιχνίδια στην Ελλάδα θα ελέγχονται για την απόδοσή τους και αν υπάρχουν παράπονα των ομάδων, θα ενημερώνεται τόσο η Ομοσπονδία τους όσο και η UEFA.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται άμεσα να γίνουν γνωστοι και οι τέσσερις Ελληνες που θα ασχολούνται με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Όπως έχει γράψει το Sportime ελάχιστες οι αλλαγές που θα γίνουν. Μάνταλος, Καρατζίκας και Λαμπαδαρίου, όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσουν τις θέσεις τους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Με τον Ευθυμιάδη να είναι το μεγάλο φαβορί αν προκύψει νέο μέλος.