ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – αποκλειστικό: Αυτόν θέλει για αρχιδιαιτητή ο Γκαγκάτσης!

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ σκιαγράφησε το προφίλ του Φέλιξ Μπριχ, ως του εκλεκτού που επιθυμεί ο ίδιος να φέρει για αρχιδιαιτητή!
Διαιτησία – αποκλειστικό: Αυτόν θέλει για αρχιδιαιτητή ο Γκαγκάτσης!

Διαιτησία: Δεν το είπε ευθέως, αλλά τον φωτογράφισε. Τον Φέλιξ Μπριχ θέλει για αρχιδιαιτητή ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ από τις 22 Ιουλίου. Το κομμάτι «διαιτησία και ΚΕΔ»είναι ψηλά στην ατζέντα και  όπως έχει αποκαλύψει το Sportime έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εύρεση του νέου αρχιδιαιτητή που θα αντικαταστήσει τον Πίτερ Φρόιντφελντ.

Επικοινώνησε όπως ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή στον «OPEN» με τον επικεφαλής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι από τον οποίο έχει ζητήσει λίστα με υποψήφιους αρχιδιαιτητές.

Παράλληλα άφησε να εννοηθεί οτι έχει προκρίνει μια περίπτωση αλλά δεν είναι εύκολη. Πρόκειται όπως τόνισε για διαιτητή ο οποίος έχει σφυρίξει στην Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν ξέρει να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Όνομα δεν αποκάλυψε, αλλά φωτογράφισε πολύ ξεκάθαρα τον Γερμανό Φέλιξ Μπριχ, αναφέροντας επιπρόσθετα οτι προέρχεται από προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.  Ο Μπρίχ το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Παράλληλα τόνισε οτι θα αντικατασταθούν όλα τα μέλη της υπάρχουσας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ενώ όσον αφορά στους νέους πίνακες διαιτησίας, αυτοί θα βγούν από τον νέο αρχιδιαιτητή!

Για την στελέχωση της ΚΕΔ, ακούγονται ήδη πολλά ονόματα Ελλήνων, μεταξύ των οποίων οι Μπριάκος (αν και υπάρχουν αντιδράσεις ανθρώπων του ΠΑΟΚ), Νικολακόπουλος, Ευθυμιάδης, Δαγκλής. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η αντικαταστάση της Λαμπαδαρίου με την Κουρομπύλια.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία – αποκλειστικό: Αυτόν θέλει για αρχιδιαιτητή ο Γκαγκάτσης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!