ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Tα «πήρε» ο Βάλερι και αλλάζει!

Μετά από κάποιες… διαρροές ο Πάολο Βάλερι αποφάσισε να μην μιλάει πλέον στους VARιστες.
Διαιτησία: Tα «πήρε» ο Βάλερι και αλλάζει!

Διαιτησία: Τα… πήρε ο Πάολο Βάλερι στην τελευταία τηλεδιάσκεψη με τους αξιωματούχους διαιτησίας της Super League.

Είχε έναν διάλογο με τον Σιδηρόπουλο με αφορμή τα λάθη του στο Κηφισιά – ΑΕΚ με το πέναλτι που κακώς καταλογίστηκε στο 3’ και την κόκκινη που δεν βγήκε στον Πιερό στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ αποδέκτης παρατηρήσεων έγινε και ο AVAR της αναμέτρησης του Περιστερίου, Μόσχου! Ας κάνει πάντως και την αυτοκριτική του ο Ιταλός που βάζει άπειρους διαιτητές ως AVAR στις μεγάλες ομάδες. Ακόμα και κάποιους από τη Super League 2.

Ο Βάλερι έδειξε εκνευρισμένος για το πως διαχειρίστηκαν VAR και AVAR τις δύο περιπτώσεις, αλλά παράλληλα το τελευταίο διάστημα γενικότερα είναι προβληματισμένος από τη στάση ορισμένων διαιτητών.

Έχει μάθει ότι κάποιοι μεταφέρουν στους… παράγοντες των ομάδων τα όσα λέει μετά τα παιχνίδια στους VARιστες και έχει ενοχληθεί σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα αποφάσισε από εδώ και πέρα να μην παίρνει θέση για τίποτα και σε κανέναν μετά τα παιχνίδια στο Μαρούσι και οι διαιτητές να ενημερώνονται αποκλειστικά και μόνο στην τηλεδιάσκεψη.

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ του Νίκολιτς έχει τον τρόπο της στις κακοτοπιές

Η ΑΕΚ του Νίκολιτς έχει τον τρόπο της στις κακοτοπιές

Με τον Μάρκο Νίκολιτς στον πάγκο η ΑΕΚ δεν γκελάρει σχεδόν ποτέ στην ελληνική Super League, το απέδειξε και στην Κρήτη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ : Οι ενδεκάδες των Μπενίτεθ και Λουτσέσκου για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ : Οι ενδεκάδες των Μπενίτεθ και Λουτσέσκου για το ντέρμπι

Πως αποφάσισαν να ξεκινήσουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ οι Ράφα Μπενίτεθ και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-1: Έβαλε τρία, μέτρησε το ένα και πάλι καλά

ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-1: Έβαλε τρία, μέτρησε το ένα και πάλι καλά

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο, 0-1 τον κακό ΟΦΗ, τρία γκολ έβαλε η Ένωση πάλι καλά που μέτρησε το ένα τελικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαμαρντασβίλι: Ο νέος «μάστερ» των πέναλτι στην Ευρώπη

Μαμαρντασβίλι: Ο νέος «μάστερ» των πέναλτι στην Ευρώπη

Ο Μαμαρντασβίλι απέκρουσε πέναλτι του Χάαλαντ στο Μάντσεστερ Σίτι–Λίβερπουλ και έφτασε τις έξι αποκρούσεις από τα έντεκα μέτρα, τις περισσότερες στην Ευρώπη σύμφωνα με την Opta.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ξύπνησε η Νότιγχαμ Φόρεστ

Ξύπνησε η Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Σον Ντάις εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος μετά το 3-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Λιντς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ανάλυση: Το ρίσκο του Νίκολιτς με το 4-4-2

ΑΕΚ – Ανάλυση: Το ρίσκο του Νίκολιτς με το 4-4-2

Η ΑΕΚ έβγαλε όλο το πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ με 4-4-2 που ομως ακυρώνει ουσιαστικά δύο θέσεις και αυτό φαίνεται

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ θα βάλει γκολ σε διεκδίκηση, θα κατακυρωθεί και δε θα ξέρει κανείς τι θα κάνει

Η ΑΕΚ θα βάλει γκολ σε διεκδίκηση, θα κατακυρωθεί και δε θα ξέρει κανείς τι θα κάνει

Δεύτερο σερί ματς της ΑΕΚ που ακυρώνεται γκολ σε διεκδικηση και εύκολο πέσιμο αντιπάλου και σε λίγο θα γίνει παράδοση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός 5-2: Επίδειξη δύναμης από τον Λεβαδειακό

Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός 5-2: Επίδειξη δύναμης από τον Λεβαδειακό

Τρομερό γκολ του Παλάσιος που κάνει τρελά... πράγματα με τον Όζμπολτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άσπρισε… ο Καρυπίδης

Άσπρισε… ο Καρυπίδης

Συνολικά 15 παίκτες έχει ο Άρης με market value άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Ποδόσφαιρο