Διαιτησία: Αν κάποιος ευνοήθηκε στο Χαριλάου...
Αν ευνοήθηκε μια ομάδα από τις διαιτητικές αποφάσεις στο Άρης - Βόλος, αυτή δεν ήταν σίγουρα ο Άρης. Κακώς φωνάζει (πάλι) ο Μπέος.
Άλλο ματς λογικά πρέπει να έβλεπε ο Αχιλλέας Μπέος, αν και ήταν στον πάγκο της ομάδας του στο Χαριλάου. Δεν αδικήθηκε η ομάδα του από την διαιτησία του Πολυχρόνη.
Τον έκανε το σόου του ο Αχιλλέας Μπέος μετά την ήττα του Βόλου από τον Άρη στο Χαριλάου. Ο Δήμαρχος Βόλου τα έβαλε με τον διαιτητή Πολυχρόνη και τον επικεφαλή της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά.
Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, ο Μπέος ζήτησε από τον Λανουά να του αδειάσει τη γωνιά ενώ έκραξε και τον διεθνή ρέφερι: «Άκουσε και ο διαιτητής του αγώνα Άρης - Βόλος την παροιμία «Χε…ε μέσα Πολυχρόνη, που δεν γίναμε…» και το… έκανε! Αλλοιώνοντας προκλητικά και ετσιθελικά το τελικό του αποτέλεσμα.
Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο εν λόγω διαιτητής όχι μόνο μας αδίκησε, αλλά μας υπέβαλε σε χειρουργική επέμβαση. Ειδικά στο 60ο λεπτό, όπου ο Πολυχρόνης, αλλά και ο varistas Τζήλος δεν απέβαλαν τον Xόνγκλα σε χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Κάργα. Ντροπή σου Πολυχρόνη, αλλά και σε εσένα Λανουά που συνεχίζεις να τον κρατάς στους πίνακες. Ήρθε η ώρα, αν έχεις λίγη τσίπα, το καλοκαίρι να μας αδειάσεις τη γωνιά…».
Το… οξύμωρο είναι ότι αν μια ομάδα μπορεί να επικαλεστεί τη διατησία εκφράζοντας δικαιολογημένα παράπονα, αυτή είναι ο Άρης και όχι ο Βόλος. Οι Θεσσαλοί ανέτρεψαν πριν το ημίχρονο το εις βάρος τους 1-0 με το δεύτερο γκολ όμως του Καργα να προέρχεται από μια λανθασμένη υπόδειξη κόρνερ, αφού η μπάλα είχε βγει εκτός γραμμής από ποδοσφαιριστή των θεσσαλών και όχι του Άρη.
