ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – Αποκλειστικό: Πιέσεις για να ανέβει διαιτητής με τραγικές βαθμολογίες στη Super League!

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ επιθυμεί την προαγωγή συγκεκριμένου/ης διαιτητή στην πρώτη κατηγορία!
Διαιτησία – Αποκλειστικό: Πιέσεις για να ανέβει διαιτητής με τραγικές βαθμολογίες στη Super League!

Διαιτησία: Η ΕΠΟ, ο Μπένετ, το ρουσφέτι και οι πίνακες που θα βγούν αποκλειστικά από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή!

Στην Ελλάδα είμαστε, κανείς δεν θα πέσει από τα σύννεφα! Το Sportime αποκαλύπτει τις πιέσεις που ασκεί πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ, ενόψει των νέων πινάκων,  για να προβιβαστεί συγκεκριμένος διαιτητής στη Super League!

To προκλητικό της υπόθεσης είναι οτι ο ίδιος/α διαιτητής διαρρέει στο περιβάλλον της, την σιγουριά οτι τελικά θα γίνει το… ρουσφετάκι και θα «φάει» τη θέση συναδέλφου από την ίδια ΕΠΣ στην Δυτική Ελλάδα, που έχει το προβάδισμα για την άνοδο, μετά από συνάντηση που είχε προ ημερών με τον άνθρωπο της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή!

Μάλιστα από τον κύκλο του/της προκύπτει και η συνάντηση που έκανε με τον συγκεκριμένο επαναλαμβάνουμε, υψηλόβαθμο παράγοντα της Ομοσπονδίας, ο οποίος της μετέφερε, όπως πάντα διαρρέει, οτι θα ασκήσει πίεση για να ανέβει στην Super League!

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι οτι ο/η εν λόγω ρέφερι από μεγάλη ΕΠΣ της Ελλάδας που είναι αρκετά χρόνια χωρίς διαιτητή στην πρώτη κατηγορία, έχει πάρει παραπεμπτική βαθμολογία στο 80% των φετινών αναμετρήσεων που έχει διευθύνει! Κάτι που σημαίνει αυτόματα, οτι στην συνολική βαθμολογία βρίσκεται σε θέση… υποβιβασμού και όχι ανόδου.

Αν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έχει αναφέρει δημόσια οτι η ΕΠΟ δεν κάνει καμία παρέμβαση στη διαιτησία, τελικά φαίνεται πως διαψεύδεται για ακόμα μια φορά!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!