Διαιτησία: Διαρρέουν ορισμούς για να ηρεμήσει ο Ιβάν Σαββίδης!
Ο τρελαμένος Σαββίδης και η διαρροή των ελίτ διαιτητών για τη 2η αγωνιστική των play off της Super League.
Σενάρια για ελιτ διαιτητές στα play off την επόμενη αγωνιστική μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚκαι την επικοινωνία Σαββίδη – Γκαγκάτση.
Αν και υπάρχει διακοπή λόγω Πάσχα και η επόμενη αγωνιστική των play off είναι στις 20 Απριλίου, διέρρευσαν ονόματα διαιτητών που είναι υποψήφιοι για να σφυρίξουν τα ματς της 2ης αγωνιστικής. Ο Σλοβάκος Κρούζλιακ εμφανίζεται ως ο διαιτητής του ΑΕΚ -ΠΑΟΚ και ένας εκ των Βίντσιτς, Ομπρένοβιτς το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.
Διόλου τυχαίο πάντως το τάιμινγκ της διαρροής. Καταρχήν είναι δεδομένο ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα δύο παιχνίδια έχουν κλείσει. Η ΚΕΔ δεν περιμένει τελευταία στιγμή.
Τα ονόματα βγήκαν μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ζητάει ελιτ διαιτητές στα play off, ειδάλλως να παραιτηθεί ο Μάκης Γκαγκάτσης και μαζί του και τα ξένα μέλη της ΚΕΔ, Λανουά, Βάλερι και Αλόνσο.
Πριν την ανακοίνωση είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία Σαββίδη- Γκαγκάτση με τον πρώτο να εκφράζει έντονα παράπονα για την διαιτησία στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.
Προφανώς και η διαρροή των ονομάτων έγινε εκ των έσω. Και δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν ονόματα ξένων διαιτητών. Ενδεχομένως και να συνέβη για να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσει λίγο ο Ιβάν Σαββίδης που είναι στα «κάγκελα» από το βράδυ της Κυριακής.
