ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία επιβεβαίωση Sportime: Έλληνας διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Θελει να «τελειώσει» τον Μπένετ ο Μπαλτάκος!

O Mπένετ δεν θέλει να αλλάξει τον Έλληνα διαιτητή του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και ο Μπαλτάκος θέλει να τον «τελειώσει»!
Διαιτησία επιβεβαίωση Sportime: Έλληνας διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Θελει να «τελειώσει» τον Μπένετ ο Μπαλτάκος!

Δεν αλλάζει στάση ο Μπένετ όσον αφορά στον διαιτητή του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ συγκαλεί συνεδρίαση της Ε.Ε.Π. για να τον «καθαρίσει»!

Μετράει μέρες ο Μπένετ ως επικεφαλής της ΚΕΔ; Θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη (27/9). Πάντως όλα δείχνουν οτι δύσκολα θα παραμείνει στο πόστο του!

Πλεον έχει «θέμα» μετά τις τελευταίες εξελίξεις, με τον Μπαλτακο να συγκαλεί εκτάκτως την επαγγελματική επιτροπή ποδοσφαίρου να συνεδριάσει με μοναδικό θέμα στην ατζέντα τον…. πρόεδρο της ΚΕΔ!

Ανακοίνωση της ΕΠΟ με αφορμή το ντέρμπι της Δευτέρας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το Sportime που έγραψε οτι ο Μπένετ έχει αποφασίσει και έχει ορισει Έλληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με φαβορί τον Τάσο Σιδηρόπουλο!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας οτι «ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή».

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime από κύκλους της ΕΠΟ, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έχει παραδώσει τους ορισμούς της αγωνιστικής, έχοντας ενημερώσει και όλους τους διαιτητές που έχουν ορισμό την προσεχή αγωνιστική, αλλά ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, κατόπιν απόφασης του προέδρου της, όταν αντιλήφθηκε οτι το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ θα το σφυρίξει Έλληνας ρέφερι!

Η διάθεση του Μπένετ είναι να μην αλλάξει ο ορισμός, αλλά όλα δείχνουν οτι το παιχνίδι της Δευτέρας είναι στον αέρα, αφού ενδέχεται η Λίγκα να προχωρήσει σε αναβολή της αναμέτρησης!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!