ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Επιβεβαίωση Sportime για το πέναλτι στη Λιβαδειά – Βεργέτης in, Ζαμπαλάς out!

Πλήρης επιβεβαίωση του Sportime για το πέναλτι στο Λεβαδειακός - ΑΕΚ!
Διαιτησία: Επιβεβαίωση Sportime για το πέναλτι στη Λιβαδειά – Βεργέτης in, Ζαμπαλάς out!

Διαιτησία: Διαφορετική στάση κράτησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για τον διαιτητή και τον VAR του Λεβαδειακός – ΑΕΚ!

Διαιτησία: Πρώτο οn field review στη φετινή Super League που ο διαιτητής δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση!

Στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ, ο Βεργέτης καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, ο Ζαμπαλάς έχοντας αντίθετη άποψη, τον κάλεσε στο μόνιτορ, αλλά ο ρέφερι από την Αρκαδία δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση.

Το Sportime ανέλυσε τη φάση και αποκάλυψε και τη θέση της ΚΕΔ. Σύμφωνα με τον αρχιδιαιτητή Μπένετ και τους συνεργάτες του, κακώς ο VAR πρότεινε on field review στον διαιτητή και σωστά ο Βεργέτης έμεινε στην αρχική του απόφαση.

Για την ΚΕΔ τέτοιες… διαφωνίες, χωρίς να υπάρχει το ξεκάθαρο διαιτητικό λάθος το οποίο θέτει ως βασική προϋπόθεση το πρωτόκολλο του VAR για παρέμβαση, δίνουν «τροφή» για σχόλια και αντιδράσεις, τόσο τών ομάδων, όσο και στις τάξεις των οπαδών.

Την Πέμπτη (27/10) ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση με τους ορισμούς της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για την 10η αγωνιστική της Super League.

O Bεργέτης, ο οποίος αν και πρώτη του χρονιά, έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, ορίστηκε 4ος στο Ιωνικός – Παναιτωλικός (29/10-17.00), ενώ ο Ζαμπαλάς έμεινε εκτός ορισμών.

Ξεκάθαρα «πληρώνει» το λανθασμένο για την ΚΕΔ, on field review στο πέναλτι που αρχικά καταλόγισε ο Βεργέτης στη Λιβαδειά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Επιβεβαίωση Sportime για το πέναλτι στη Λιβαδειά – Βεργέτης in, Ζαμπαλάς out!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!