ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Γι αυτό αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο στο Άρης – Λαμία – Τα «μπινελίκια» στον Σιδηρόπουλο!

Τι είπε ο Μπεχαράνο στον Σιδηρόπουλο, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του διεθνή ρέφερι!
Διαιτησία: Γι αυτό αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο στο Άρης – Λαμία – Τα «μπινελίκια» στον Σιδηρόπουλο!

Διαιτησία: Ένα 20λεπτο πρόλαβε να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη ο Μπεχαράνο. Γιατί αποβλήθηκε στο «Βικελίδης» ο μέσος της Λαμίας!

Διαιτησία: Είναι από τις περιπτώσεις που δεν τις βλέπουμε συχνά. Ποδοσφαιριστής να βλέπει κίτρινη για διαμαρτυρία και στο… καπάκι απευθείας κόκκινη κάρτα για τον ίδιο λόγο.

Συνέβη στο Άρης – Λαμία (5-0). Στο 20′ ο Σιδηρόπουλος καταλογίζει φάουλ εις βάρος των φιλοξενούμενων. Ο Μπεχαράνο βλέπει αρχικά την κίτρινη κάρτα και αμέσως μετά την κόκκινη (και όχι δεύτερη κίτρινη)!

Ποιος ήταν ο λόγος που ο Σιδηρόπουλος τον έστειλε νωρίς – νωρίς στα αποδυτήρια;

Το Sportime έχει το ρεπορτάζ και αποκαλύπτει τα «μπινελίκια» που έριξε ο Βολιβιανός στον διαιτητή του αγώνα.

Αρχικά η πρώτη κάρτα βγαίνει για μια light διαμαρτυρία. Ο Μπεχαράνο σε έντονο ύφος όπως φάνηκε στην κάμερα, του είπε «τι σφυρίζεις ρε;»! Ο Σιδηρόπουλος που εκείνη την ώρα βάζει σπρέι, σηκώνεται και του δείχνει την πρώτη κάρτα.

Ο Μπεχαράνο μετά την κάρτα, ανεβάζει κι άλλο «στροφές» και τόνους! «Τι σφυρίζει ρε μ@λ@κ@. Αντε γ@μ@σου». Εκεί ο Σιδηρόπουλος χωρίς δεύτερη σκέψη του βγάζει την απευθείας κόκκινη και τον στέλνει στα… ντους!

Η εξύβριση προς τον διεθνή διαιτητή έχει καταγραφεί στο Φύλλο Αγώνα κανονικά.

Η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση κατά Σιδηρόπουλου, αλλά ο Μπεχαράνο ζήτησε δημόσια συγνώμη για την αντίδραση του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Γι αυτό αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο στο Άρης – Λαμία – Τα «μπινελίκια» στον Σιδηρόπουλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!