Sportime

Διαιτησία: H αποβολή - σκάνδαλο στο ΟΑΚΑ και το πέναλτι - μαρς στο Αγρίνιο!

Αποβολή - πρόκληση Καρυπίδη στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και καραμπινάτο πέναλτι στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός.

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
Τη... μισή φάση του Αγρινίου ανέλυσε στο βίντεο της αγωνιστικής ο Στεφάν Λανουά. Πολιτική και με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Γάλλος αρχιδιαιτητής.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Διαιτησία: Την ώρα που ο ΠΑΟΚχτυπιέται και ωρύεται για την αποβολή του Καρυπίδη στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός παίρνει προβάδισμα στο Αγρίνιο με πέναλτιπου αμφισβητείται έντονα και δικαιολογημένα!

Ο πρώην CEO του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης πρόεδρος στην ΕΠΟ, ο Στεφάν Λανουά αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ, ο ΠΑΟΚ ζητάει ο Βεργέτης να πάει «σπίτι» του επειδή εισηγήθηκε την αποβολή Καρυπίδη στο ΟΑΚΑ και στο Αγρίνιο πέναλτι που μόνο VAR αρχικά και διαιτητής στη συνέχεια, είδαν!

Ο ΠΑΟΚ δεσμεύεται να καθαρίσει το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία από τα «κατάλοιπα» που έχουν ξεμείνει και επιπρόσθετα να πάει σπίτι του ο Βεργέτης μετά την αποβολή - σοκ του Χρήστου Καρυπίδη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια περίπου ώρα στο Αγρίνιο και στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός καταλογίζεται ένα πέναλτι υπέρ των ερυθρολεύκων που μόνο ο VAR Eυαγγέλου είδε αρχικά και εν συνεχεία και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος σε χρόνο dt, βλέποντας τη φάση στο μόνιτορ.
Πέναλτι για χέρι παίκτη του Παναιτωλικού, για το οποίο δεν υπήρξε ξεκάθαρο πλάνο. Που και να υπήρχε ή υπάρχει, πάλι δεν προκύπτει παράβαση.

Το χέρι του αμυνόμενου είναι και σε φυσική θέση, και δεν προκύπτει έξτρα κίνηση προς την πορεία της μπάλας, ενώ επιπρόσθετα μπροστά του υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν του επιτρέπουν να βλέπει την διαδρομή της μπάλας, η οποία αν βρίσκει στο χέρι του, γίνεται μετά από πιθανό παίξιμο της από τον παίκτη του Ολυμπιακού. Άρα και unexpected!

Τραβηγμένο από τα... μαλλιά το ofr από έναν έμπειρο VARιστα όπως είναι ο Ευαγγέλου, αυστηρό τουλάχιστον το πέναλτι που καταλόγισε ο ακόμα πιο έμπειρος στο χορτάρι, Σιδηρόπουλος που τη φετινή σεζόν έχει «καεί» από τα on field reviews.

ΔΩΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

https://youtu.be/-pRsrBJxrkc

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα