ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Η ΚΕΔ στηρίζει την απόφαση των διαιτητών! Ο Μπαλτάκος θα στηρίξει ή θα πιέσει να σφυρίξουν;

Ο Φρόιντφελντ εξ αρχής τάχθηκε με το μέρος των διαιτητών να μην σφυρίξουν. Η ΕΠΟ και ο Μπαλτάκος θα κάνουν το ίδιο ή θα πιέσουν για να αλλάξουν την απόφαση τους!
Διαιτησία: Η ΚΕΔ στηρίζει την απόφαση των διαιτητών! Ο Μπαλτάκος θα στηρίξει ή θα πιέσει να σφυρίξουν;

Διαιτησία: Δεν πείθει τους διαιτητές ο Μπαλτάκος οτι σε αυτή την κίνηση θα έιναι με το μέρος τους.

Το meeting ολοκληρώθηκε. Η απόφαση πάρθηκε. Ομαδικό κώλυμα μέχρι νεοτέρας! Η ΚΕΔ είναι στο πλευρό των διαιτητών.

Ο Πίτερ Φρόιντφελντ όπως αποκάλυψε πρώτο το Sportime ξεκίνησε την τοποθέτηση του οτι «τώρα είναι ώρα για δράση»! Πρόθεσε επίσης οτι είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις, όπως επίσης σημαντικό είναι να είναι όλοι μια ομάδα.

Ανέφερε επισης οτι έχει ζητήσει συνάντηση με τον προεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο ο οποίος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, το οποίο ευελπιστεί, αν ο προεδρος έχει… χρόνο, να γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Οι διαιτητές απο την πλευρά τους, μετέφεραν στον Φρόιντφελντ οτι δεν περιμένουν να βγει τίποτα από τη συγκεκριμένη συνάντηση και ζήτησαν από τον αρχιδιαιτητή να παρθούν άμεσα αποφάσεις και να μην εξαρτηθεί κάτι από το ραντεβού.

Ανέφεραν και παραδείγματα με παρόμοιες απειλές και επιθέσεις που δέχθηκαν διαιτητές, πριν τον Παπαπέτρου, όπως ο Ευαγγέλου και ο Τζήλος, που άκουσαν αρκετά αλλά ουσιαστικά δεν έγινε τίποτε και οι καταστάσεις παραμένουν ίδιες και χειρότερες.

Ουσιαστικά, οι περισσότεροι διαιτητές θεωρούν οτι ο Μπαλτάκος όχι μόνο δεν θα σταθεί στο πλευρό τους στην προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί, αλλά θα πιέσει κιόλας για να αλλάξουν την απόφαση τους και να κατέβουν να σφυρίξουν κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Η ΚΕΔ στηρίζει την απόφαση των διαιτητών! Ο Μπαλτάκος θα στηρίξει ή θα πιέσει να σφυρίξουν;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!