ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Καμία σωτηρία! Ο Μπέος καταθέτει μήνυση κατά Ευαγγέλου και Περράκη για παράνομο στοιχηματισμό!

Την ώρα που οι διαιτητές μιλάνε με τον Μπαλτάκο για να βρεθούν λύσεις κατά των απειλών, ο Μπέος θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του Ευαγγέλου και του Περράκη για παράνομο στοιχηματισμό!
Διαιτησία: Καμία σωτηρία! Ο Μπέος καταθέτει μήνυση κατά Ευαγγέλου και Περράκη για παράνομο στοιχηματισμό!

Διαιτησία: Κλείστε το να τελειώνουμε. Οι διαιτητές απειλούνται και κυκλοφορούν με συνοδεία της Αστυνομίας και ο Μπέος σκέφτεται να καταθέσει μήνυση σε Ευαγγέλου και Περράκη για παράνομο στοιχηματισμό μετά το ΠΑΟΚ – Βόλος.

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Οι διεθνείς διαιτητές βρίσκονται στην ΕΠΟ και στον Μπαλτάκο για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα απειλών και βίας που αντιμετωπίζουν.

Την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας Μπέος καταθέτει μήνυση εις βάρος του Ευαγγέλου και του Περράκη, κατηγορώντας τους δύο διαιτητές για παράνομο στοιχηματισμό, επειδή στο ΠΑΟΚ – Βόλος θεωρεί ότι κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Μωραϊτη το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Βιεϊρίνια!

Απίστευτα πράγματα που δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η απόφαση των διαιτητών για επ’ αόριστον αποχή από τις υποχρεώσεις τους.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!