ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Και τα ψάρια δίψασαν – Σφυρίζεις αλλά δεν είσαι διαιτητής, δεν σφυρίζεις αλλά είσαι στον πίνακα!

Ο Έλληνας διαιτητής θα κληθεί να επιλέξει αν θα είναι διαιτητής και δεν θα σφυρίζει, ή θα σφυρίζει χωρίς να είναι διαιτητής!
Διαιτησία: Μια νέα προσθήκη στον πίνακα των διεθνών διαιτητών της UEFA. Το Sportime αποκαλύπτει!

Διαιτησία: Η Super League «τρέχει» την επαγγελματική, ο Μπαλτάκος απειλεί με διαγραφή τους «επαγγελματίες» διαιτητές. H UEFA παρακολουθεί, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει θέση!

ΕΠΟ και Super League δεν έχουν καμία διάθεση να νερώσουν το κρασί τους. Φάνηκε εξ αρχής πως θα πάει το «έργο». Πάνω κατά πάνω Μπαλτακος και Μαρινάκης. Η διαιτησία είναι από τα πρώτα οχυρά που θέλουν να πάρουν οι δύο πλευρές.

Η Super League θέλει επαγγελματική διαιτησία με Κλάτενμπεργκ, κάτι που σημαίνει οτι ΔΕΝ θα έχει την διαιτησία η ΕΠΟ και η Ομοσπονδία από την πλευρά της, αρχιδιαιτητή που να τον έχει επιλέξει εκείνη και να ορίζει εκείνος!

Τα «πυρά» μεταξύ των δύο πλευρών έχουν άμεσες απαντήσεις. Την Πέμπτη (29/9) η Λίγκα ανακοινώνει την ίδρυση του οργανισμού «Επαγγελματική Διαιτησία Ποδοσφαίρου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» που αναλαμβάνει την υλοποίηση της επαγγελματικής Διαιτησίας, στα πρότυπα της Premier League και την Παρασκευή (30/9) ο Μπαλτάκος απαντάει με διαγραφή σε όποιον διαιτητή υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μια προειδοποίηση που προκαλεί και ερωτήματα, αφού πριν λίγο καιρό η ΕΠΟ τόνιζε οτι δεν υπάρχει επαγγελματική διαιτησία φέτος και χωρίς το ok της Ομοσπονδίας.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν τίθεται θέμα επαγγελματικής, άρα και διαγραφής! Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι!

Παράλληλα σε περίπτωση που προχωρήσει το συγκεκριμένο project θα κατοχυρώσουμε μια άνευ προηγουμένου (και επομένου) παγκόσμια πατέντα!

Ο Έλληνας διαιτητής θα είναι στους πίνακες, αλλά δεν θα σφυρίζει ματς Super League, αφού δεν θα είναι επαγγελματίας ή θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, θα σφυρίζει Super League, αλλά δεν θα είναι διαιτητής αφού θα έχει διαγραφεί από τους πίνακες!

Εν έτει 2022! Σε μια ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μέλος της UEFA! Πιο κάτω δεν πάει!

Επιβεβλημένη η παρέμβαση της UEFA! Η οποία όχι μόνο δεν θέλει να ξέρει, αλλά ούτε να ακούει για Ελλάδα, ωστόσο χωρίς δική της παρέμβαση, λύση δεν πρόκειται να βρεθεί, αφού ουδείς έχει τέτοια διάθεση.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ