ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – Κοράκι: Αποκάλυψη – Aυτοί είναι οι νέοι διεθνείς!

Το Sportime αποκαλύπτει τις προτάσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ προς την UEFA για τους νέους διεθνείς.
Διαιτησία - Κοράκι: Οι νέοι διεθνείς διαιτητές και βοηθοί! Ποιοι κράτησαν το σήμα της FIFA, ποιοι κινδύνεψαν και ποιοί το... διεκδίκησαν!

Διαιτησία – Κοράκι: Οι νέοι διεθνείς διαιτητές και βοηθοί! Ποιοι κράτησαν το σήμα της FIFA, ποιοι κινδύνεψαν και ποιοί το… διεκδίκησαν!

Διαιτησία: Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι Ομοσπονδίες στέλνουν τις προτάσεις τους για τους νέους διεθνείς. Τους διαιτητές που θα έχουν το σήμα της FIFA για το 2023.

Η ΕΠΟ έστειλε πριν λίγες μέρες τις εισηγήσεις της στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, οι οποίες και θα γίνουν αποδεκτές. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime δεν υπάρχει καμία αλλαγή! Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτιάς, Μανούχος, Κουμπαράκης από διαιτητές και οι Κωσταράς, Δημητριάδης, Κουρομπύλια, Πετρόπουλος, Νικολαΐδης, Νικολακάκης, Μπουξμπάουμ, Κούλα, Απτόσογλου, Μεϊντανάς, Ψάρρης οι βοηθοί.

Περράκης και Τσακαλίδης που ήταν υποψήφιοι για διεθνείς επί εποχής Κλάτενμπεργκ, δεν προτάθηκαν από την ΕΠΟ, αφού η εισήγηση της ΚΕΔ και για τους δύο ήταν, οτι ακόμα δεν είναι έτοιμοι και δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία για να σφυρίξουν στο εξωτερικό. Έτσι ο Παπαδόπουλος που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος να μείνει εκτός, παραμένει στον σχετικό πίνακα.

Στους βοηθούς, το ρεπορτάζ αναφέρει οτι υπήρχαν δύο βοηθοί που κινδύνεψαν να χάσουν το σήμα της FIFA, αλλά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να παραμείνουν για ακόμα μια χρονιά. Ειδικά για τον έναν είναι σίγουρα η τελευταία του σεζόν. Σε περίπτωση αλλαγής, υποψήφιοι για να τους αντικαταστήσουν ήταν δύο Αθηναίοι βοηθοί.

Τέλος, η ΚΕΔ έχει προτείνει να γίνουν διεθνείς, μια γυναίκα διαιτητής και μια βοηθός, αλλά ακόμα δεν υπάρχει feedback από την UEFA.

Διαβάστε τη στήλη «Koράκι» στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

O… διαφορετικός Μπέος στο Βόλος – Άρης και ο Ατρόμητος που δεν είπε τίποτα για το χέρι του Σισέ στο «Καραϊσκάκης»!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ