ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – Κοράκι – Αποκάλυψη: Η ΕΠΟ έχει έτοιμο και παρουσιάζει το δικό της πλάνο για την επαγγελματική!

ΕΠΟ και Μπαλτάκος παρουσιάζουν στους διαιτητές το δικό τους πλάνο για την επαγγελματική διαιτησία!
Διαιτησία – Κοράκι – Αποκάλυψη: Η ΕΠΟ έχει έτοιμο και παρουσιάζει το δικό της πλάνο για την επαγγελματική!

Διαιτησία – Κοράκι: Έτοιμο το project από πλευράς ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία, η οποία αναμένεται άμεσα να ενημερώσει τους διαιτητές.

Οποτε υπάρχει δράση, είτε από την μια είτε από την άλλη πλευρά, υπάρχει και αντίδραση από την άλλη. Η Super League είχε την Τρίτη Δ.Σ. με το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας να είναι ψηλά στα θέματα της ημερησίας διάταξης. Η Λίγκα θεωρεί δεδομένο οτι η διαιτησία θα φύγει από την ΕΠΟ. Tην Τρίτη ο Κλάτενμπεργκ παρουσίασε το πλάνο του στα μέλη του συνεταιρισμού!

Η ΕΠΟ από την πλευρά της δεν παρακολουθεί αμέτοχη τις εξελίξεις. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος όπου βρεθει και όπου σταθεί, επαναλαμβάνει οτι η επαγγελματική διαιτησία θα γίνει, αλλά θα είναι στην ΕΠΟ!

Η τελευταία, από όσα μαθαίνει το «Κοράκι» που δεν πέφτει ποτέ έξω, κάτι ετοιμάζει. Σύντομα αναμένεται να κάνει την δική της κίνηση!

Δεν αποκλειεται ίσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος να γίνει συνάντηση με τους διαιτητές, προφανώς και όχι όλους του πίνακα, για να γίνει μια σχετική ενημέρωση για τις επαφές που είχε η Ομοσπονδία με τις UEFA-FIFA, αλλά και το πότε και πως θα «τρέξει» το συγκεκριμένο project. Πολύ πιθανό οι ρέφερι να ενημερωθούν και για τις κυρώσεις διαγραφής, αν επιλέξουν τη Λίγκα!

Πιθανότατα όταν θα φιξαριστεί η συνάντηση με τους ρέφερι, να είναι παρόντα και αρκετά μέλη της ΚΕΔ, με επικεφαλής εννοείται τον αρχιδιαιτητή Μπένετ.

Λίγη υπομονή γιατί το ρεπορτάζ είναι πολύ «φρέσκο». Στο επόμενο «Κοράκι» θα σας έχω νεότερα και περισσότερες λεπτομέρειες!

Διαβάστε τη στήλη «Koράκι» στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!