ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – Κοράκι: Ενημέρωθηκε για όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά ο Μπένετ – Σκέψεις για ξένους διαιτητές στη Super League 2!

Ο διαιτητής Βάτσιος μετέφερε με κάθε λεπτομέρεια στην ΚΕΔ, όσα συνέβησαν στου Ρέντη!
Διαιτησία – Κοράκι: Ενημέρωθηκε για όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά ο Μπένετ – Σκέψεις για ξένους διαιτητές στη Super League 2!

Διαιτησία – Κοράκι: Επικοινωνία Μπένετ – Βάτσιου για όσα έλαβαν χώρα, αλλά δεν γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα, στο Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά δεν τελείωσε ποτέ! Οι ερυθρόλευκοι μετά από διακοπή μιας ώρας περίπου, αποχώρησαν. Αιτία η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Βάτσιος στον Κωστή.

Ο ρέφερι έμεινε μια ώρα στα αποδυτήρια, μέχρι να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στο Φύλλο αγώνα αν συνέβη κάτι κατά την παραμονή της διαιτητικής ομάδας εκεί!

Ο Βάτσιος επέλεξε προφανώς να μην γράψει, αλλά ενημέρωσε τον Μπένετ για όσα συνέβησαν στου Ρέντη. Με κάθε λεπτομέρεια μαθαίνω.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής φανερά προβληματισμένος θέλει να βοηθήσει αλλά, αφενός δεν μπορεί αφού δεν υπάρχει τίποτα επίσημο και αφετέρου μάλλον δεν ξέρει το πως.

Ο ίδιος μιλώντας τόσο με τον Βάτσιο όσο και με τους συνεργάτες του, τόνισε οτι θα στηρίξει τον διαιτητή από την Δ. Αττική, δεν θα τον ορίσει ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού και θα τον επαναφέρει άμεσα.

Το συγκεκριμένο γήπεδο προβληματίζει τον επικεφαλής της Επιτροπής, ο οποίος πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει και ξένους διαιτητές για ορισμένα high risk παιχνίδια της Super League 2.

Το τι ακριβώς συνέβη το διάστημα που η διαιτητική ομάδα ήταν στα αποδυτήρια, το γνωρίζουν οι ρέφερι η ΚΕΔ και ο Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επίσης ενημερώθηκε για όλα. Και όχι μόνο. Πλέον το θέμα έχει απλώσει πολύ. Χωρίς όμως να μπορεί να επιβεβαιωθεί τίποτα αφού στο φύλλο αγώνα το «ουδεμία άλλη παρατήρηση» δεν αφήνει πολλά περιθώρια!

Διαβάστε τη στήλη Διαιτησία – Κοράκι στο e-Sportimeεντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία – Κοράκι: Ενημέρωθηκε για όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά ο Μπένετ – Σκέψεις για ξένους διαιτητές στη Super League 2!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!