ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ο Γκορτσίλας θα τιμωρηθεί, αλλά όχι για το πέναλτι που έδωσε στο ΑΕΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’!

Σωστό το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ Β' που φωνάζει δικαίως για ένα ακόμα που δεν καταλογίστηκε!
Διαιτησία: Ο Γκορτσίλας θα τιμωρηθεί, αλλά όχι για το πέναλτι που έδωσε στο ΑΕΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’!

Διαιτησία: Ο Γκορτσίλας έκανε λάθος στο ΑΕΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ αλλά δεν ήταν το πέναλτι που έδωσε υπέρ της Ένωσης.

Οπως αποκάλυψε το Sportime και πλέον αναπαράγεται από την πλειοψηφία των ΜΜΕ που ασχολούνται με το αντικείμενο «Διαιτησία», ο Μπένετ μετά τα όσα έγιναν και δεν γράφτηκαν στο Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά, σκέφτεται να φέρει ξένους διαιτητές και για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Μέχρι να το αποφασίσει ο επικεφαλής της ΚΕΔ, θα «κατεβάζει» σουπερλιγκάτους σε ματς που «καίνε». Ο διεθνής Μανούχος σφυρίζει το Κηφισιά – Παναχαϊκή, ενώ την Παρασκεύη ο Γκορτσίλας ήταν ρέφερι στο ΑΕΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ (1-2).

Για αυστηρό έως… ανύπαρκτο πέναλτι κάνουν λόγο αρκετοί στην αναμέτρηση, με το οποίο προηγήθηκε η Ένωση, αλλά η απόφαση του Μακεδόνα ήταν 100% σωστή!

Ο παίκτης του Ολυμπιακού εκτός περιοχής προσπαθεί να ανακόψει τη μπάλα (και όχι να ανατρέψει τον αντίπαλο), αλλά δεν την προλαβαίνει. Η «μονομαχία» των δύο παικτών συνεχίζεται και εντός περιοχής, με τον αμυνόμενο να σηκώνει το αριστερό του πόδι και να ανακόπτει αντικανονικά τον παίκτη της ΑΕΚ.

Η παράβαση είναι εντός περιοχής, είναι ξεκάθαρο πέναλτι (και κίτρινη κάρτα) το οποίο κακώς αμφισβητήθηκε.

Ο Γκορτσίλας σωστά έδειξε την άσπρη βούλα, κάτι που επρεπε να κάνει ξανά στα τελευταία λεπτά, όταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Β’, παίζει με πρόθεση τη μπάλα με το χέρι εντός της δικής του περιοχής. Και εδώ υπήρχε παράβαση πέναλτι, αλλά ο Μακεδόνας διαιτητής την «έχασε». Γι’ αυτό και παραπέμφθηκε από τον παρατητηρητή του.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ