ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: O Κουτσιαύτης «τελείωσε» λόγω ηλικίας – Τι θα γίνει με το κένο στον πίνακα!

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης έκλεισε τα 45 και βάσει κανονισμού δεν μπορεί να σφυρίζει. Οι σκέψεις της ΚΕΔ για την κενή θέση στον πίνακα.
Διαιτησία: O Κουτσιαύτης «τελείωσε» λόγω ηλικίας – Τι θα γίνει με το κένο στον πίνακα!

Διαιτησία: Τα όρια ηλικίας δεν έχουν καταργηθεί ακόμα και ο Κουτσιαύτης είναι εκτός. Θα τον αντικαταστήσει ο Μπένετ;

Διαιτησία: Από 26 διαιτητές απαρτίζεται ο πίνακας της Super League, o οποίος είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Στη συνάντηση – φιάσκο που είχαν οι διεθνείς με τον Μπαλτάκο, έγινε κουβέντα για τα όρια ηλικίας, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να αναφέρει στον Σιδηρόπουλο οτι θα καταργηθούν.

Κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί. Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, έκλεισε τα 45 έτη και όπως έχει αποκαλύψει το Sportime δεν θα ορίζεται με την επανέναρξη της Super League.

Ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σενάρια για το αν θα καλυφθεί το κενό που θα αφήσει ο Κουτσιαύτης. Και ονόματα ακούστηκαν, όπως του Βάτσιου, του Κατσικογιάννη και του Βλάχου. Οι δύο πρώτοι έχουν περάσει από Super League, o τελευταίος το παλεύει τα τελευταία χρόνια να ανέβει, αλλά χωρίς επιτυχία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, η ΚΕΔ δεν έχει διάθεση να αντικαταστήσει τον Κουτσιαύτη. Θα πορευθεί με τους 25 διαθέσιμους.

Απόλυτα λογικό αν συνυπολογίσουμε οτι στα play off και στα ντέρμπι θα σφυρίζουν ξένοι. Οι υπάρχοντες Έλληνες φτάνουν και περρισεύουν!

Ο Μπένετ θέλει να μείνει ο πίνακας ως έχει μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι βλέπουμε. Εξάλλου αρκετοί είναι εκείνοι που φλερτάρουν είτε με τον υποβιβασμό, είτε με το τέλος της καριέρας τους. Κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία στον β’ γύρο να αντιστρέψουν το κλίμα, άλλοι πάλι δεν έχουν καμία τύχη.

Αυτό είναι το πλάνο του αρχιδιαιτητή. Εκτός αν τον εκθέσουν πάλι, όπως το καλοκαίρι που ενώ έλεγε οτι αλλαγές θα γίνουν τον Γενάρη, μετά από τρεις μέρες, έγιναν τρεις προσθήκες στον πίνακα της πρώτης κατηγορίας!

Αθλητικές ειδήσεις

Καραπαπάς: Αποκάλυψε γιατί τελείωσε ο Ολυμπιακός τον Άβιλα – Τι ανέφερε για το πέναλτι στη Λεωφόρο 

Δεν πίστευαν στον Ολυμπιακό όσα έδειξε η ζυγαριά για τον Μαρσέλο

Δείτε επίσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: O Κουτσιαύτης «τελείωσε» λόγω ηλικίας – Τι θα γίνει με το κένο στον πίνακα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!