ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Προτείνει συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ για αρχιδιαιτητή ο Μπαλτάκος – Επιμένει η Λιγκα στην παραμονή του Άγγλου!

Λίγο πριν το Δ.Σ. της Super League, o Μπαλτάκος προτείνει Μπένετ για αρχιδιαιτητή. Επιμένει στην ανανέωση του συμβολαίου του Κλάτενμπεργκ η Λίγκα.
Διαιτησία: Προτείνει συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ για αρχιδιαιτητή ο Μπαλτάκος – Επιμένει η Λιγκα στην παραμονή του Άγγλου!

Διαιτησία: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την εισήγηση Μπαλτάκου για το πόστο του αρχιδιαιτητή, λίγο πριν ξεκινήσει το Δ.Σ. της Super League για Κλάτενμπεργκ!

Τον συνεργάτη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, Στέφεν Μπένετ προτείνει ο Τάκης Μπαλτάκος για αντικαταστάτη του Άγγλου στη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Μπένετ είναι ήδη μέλος της ΚΕΔ από το 2020 και ασχολείται από τη… χώρα του (μόνο) με τους παρατηρητές, με μισθό 12.000 ευρώ ετησίως!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η πρόταση που έχει γίνει στον Μπένετ για διετή συνεργασία, ξεπερνάει τις 700 χιλιάδες ευρώ, χωρίς τις έξτρα παροχές.
Τα περί Ισπανών και Γερμανών δεν είχαν καμία τύχη, αφού οι περισσότεροι από τους οποίους αποτάνθηκε ο Μπαλτάκος αρνήθηκαν να αναλάβουν το πόστο.

Η (οριστική) ρήξη μεταξύ ΕΠΟ και Super League για την οποία έχει γράψει το Sportime επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά, αφού η κίνηση που έκανε ο Μπαλτάκος, ήρθε λίγα λεπτά πριν το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Super League για την παραμονή Κλάτενμπεργκ και την επαγγελματική διαιτησία!

Να υπενθυμίσουμε οτι πρόκειται για εισήγηση από πλευράς του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία σύμφωνα με το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ, πρέπει να γίνει αποδεκτή από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, FIFA και η UEFA έχουν ενημερωθεί σχετικά από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Super League: Επιμένει στην ανανέωση Κλάτενμπεργκ!

Αυτή την ώρα συνεδριάζει όπως προαναφέραμε για τον Κλάτενμπεργκ και την επαγγελματική διαιτησία η διοργανώτρια, με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων, να επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Προτείνει συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ για αρχιδιαιτητή ο Μπαλτάκος – Επιμένει η Λιγκα στην παραμονή του Άγγλου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!