ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – Sportime αποκλειστικό: Αυτοί οι διαιτητές είναι τα φαβορί για Super League – Αλλαγές και στους παρατηρητές!

Tέσσερις διαιτητές έχει προβιβάσει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη Super League. Το Sportime αποκαλύπτει.
Διαιτησία: Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών της 7ης και 9ης αγωνιστικής της Super League σε play out και play off αντίστοιχα.

Διαιτησία: Το Sportime αποκαλύπτει τους τέσσερις διαιτητές που είναι τα μεγάλα φαβορί για να ανεβαίνουν στην Super League!

Διαιτησία: Το Sportime αποκάλυψε την πρόθεση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ να βγουν εντός της ημέρας οι νέοι πίνακες διαιτησίας, οι οποίοι πέρασαν την Δευτέρα (4/7) από την ολομέλεια της ΚΕΔ!

Προς επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Sportime, στην Super League επιστρέφει ο  Τσαγκαράκης, ενώ στην πρώτη κατηγορία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime προβιβάζονται ακόμα και οι Βεργέτης, Τσιμεντερίδης και Μαλούτας. 

Αντωνίου, Κουκούλας, Κατσικογιάννης και Βάτσιος που έπαιξαν ως υποψήφιοι για άνοδο, τελικά δεν προβιβάστηκαν.

Επιβεβαίωση και με τον ενδιάμεσο πίνακα, με διαιτητές που θα παίζουν Super League και Super League 2. Σε αυτόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα βρίσκονται αρκετοί διαιτητές της β’ κατηγορίας μεταξύ των οποίων οι Βλάχος, Κατοίκος, Αντωνίου, Ματσούκας, Τακίδης, Πολυχρόνης, Πουλόπουλος, Φίτσας, Στάμος, Βάτσιος!

Διαιτησία: Δεν φεύγει κανείς, αλλαγές στους παρατηρητές!

Από εκεί και πέρα, δεν προκύπτουν αποχωρήσεις από την Super League, αφού όλα δείχνουν πως και 0ι 19 διαιτητές του περσινού πίνακα θα παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία. Το τελευταίο με μια μικρή επιφύλαξη!

Όσον αφορά στους παρατηρητές, όλα τα μέλη της ΚΕΔ (Μάνταλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου) μπήκαν στην Super League επέστρεψαν επίσης οι Δαγκλής, Σταθόπουλος, προβιβάστηκε ο Λιαχούδης, με τους Τικόζογλου, Mαυρόπουλο, Βλάχο, Κόκοτου, Τοπούζη, Αγαδάκο να μένουν εκτός.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ