ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Το Sportime είχε την τιμητική του στο σεμινάριο – Eνοχλημένος ο Μάνταλος!

Ο Σταύρος Μάνταλος αναφέρθηκε και στο Sportime κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου διαιτησίας!
Διαιτησία: Το Sportime είχε την τιμητική του στο σεμινάριο – Eνοχλημένος ο Μάνταλος!

Διαιτησία: «Φωτογράφισε» το Sportime ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος στο σεμινάριο στην Ξάνθη!

Την Κυριακή (19/11) ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας των αξιωματούχων της Stoiximan Super League στην Ξάνθη.

Το Sportime αποκάλυψε την ομιλία που έκανε ο Σταύρος Μάνταλος την δεύτερη μέρα, κάνοντας αναφορά στον Φρόιντφελντ, στον Μπένετ, αλλά και σε κάποια διαιτητικά λάθη που δεν δικαιολογούνται!

Προφανώς ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, ενημερώθηκε για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο όταν έκανε μάθημα στους διαιτητές.

Ενοχλημένος από την διαρροή, ο Μάνταλος ανέφερε τα εξής: ««Ή καποιος έχει πολύ καλή μνήμη ή κάποιος ηχογραφούσε. Ούτε κόμμα δεν λείπει στο δημοσίευμα. Προσπαθώ να θυμηθώ ποιοι είχαν τηλέφωνο την ώρα της ομιλίας μου»!

Στην αποφώνηση του σεμιναρίου, ο Μάνταλος τονισε οτι «το σεμινάριο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα σεμινάρια της UEFA», ενώ απευθυνόμενος στους διαιτητές τους ζήτησε να προσέξουν τις εμφανίσεις τους γιατί οι διαιτητές που βρίσκονται στην β’ κατηγορία περιμένουν την ευκαιρία για να προβιβαστούν στη Super League.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!