ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Του Ρέτσου πέναλτι και κόκκινη στο Βόλος – Ολυμπιακός, του Γκατσίνοβιτς «παίζετε» στο ΑΕΚ – Άρης! (vids +pic)

Πέναλτι και αποβολή για το μαρκάρισμα του Ρέτσου στο Βόλος - Ολυμπιακός. Play on το μαρκάρισμα του Γκατσίνοβιτς στο ΑΕΚ - Άρης!
Διαιτησία: Του Ρέτσου πέναλτι και κόκκινη στο Βόλος – Ολυμπιακός, του Γκατσίνοβιτς «παίζετε» στο ΑΕΚ – Άρης! (vids +pic)

Διαιτησία: Η φάση του Ρέτσου στο Βόλος – Ολυμπιακός και εκείνη του Γκατσίνοβιτς στο ΑΕΚ – Άρης. Παρόμοιες αλλά διαφορετικές αποφάσεις.

Διαιτησία: Στο Βόλος – Ολυμπιακός ο Ρέτσος αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα στον Γκαρσία από τον Παπαπέτρου και καταλογίζεται και πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Στο ΑΕΚ – Άρης ο Γκατσίνοβιτς μαρκάρει τον Οντουμπάτζο με πανομοιότυπο τρόπο, αλλά ο Αλ Χακίμ δεν δίνει καμία παράβαση.
Και πολύ σωστά για δύο φάσεις που για αρκετούς μπορεί να έχουν πολλά κοινά, πάρθηκαν δύο διαφορετικές αποφάσεις.

Στο Πανθεσσαλικό, ο Ρέτσος εκτός από τον χέρι, μαρκάρει αντικανονικά τον αντίπαλο του με τα πόδια όπως φαίνεται και στη φωτό, κλειδώνοντας το αριστερό του πόδι, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιώντας και τη φορά και το βάρος του σώματος του πέφτει και πάνω του, με συνέπεια ο ποδοσφαιριστής του Βόλου να χάσει την ισορροπία του και να μην προλάβει καν να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.

Στην OPAP Arena, o Οντουμπάτζο, επίσης εντός περιοχής, ο Γκατσίνοβιτς επίσης από πίσω του, ζητάει πέναλτι για σπρώξιμο. Ο Γκατσίνοβιτς βάζει το χέρι στην πλάτη του, δεν το ανοίγει, ο Οντουμπάτζο ολοκληρώνει την προσπάθεια του, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει παράβαση χαμηλά. Ποδοσφαιρική επαφή που δεν συνιστά παράβαση πέναλτι σε καμία περίπτωση.

Σωστά ο Παπαπέτρου απέβαλε τον Ρέτσο και έδειξε πέναλτι στο Βόλος – Ολυμπιακός, σωστά και ο Αλ Χακίμ είπε play on στο ΑΕΚ – Άρης.

Αυτά.

Διαιτησία

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!