Δίκη των 28: Νέα αναβολή στην υπόθεση

Νέα αναβολή στη «δίκη των 28», με την πρόεδρο του δικαστηρίου να αποχωρεί αρχικά, ενοχλημένη από τις πολλές απουσίες.

Στις 20 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η «Δίκη των 28» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία το πρωί της Τετάρτης (9/10) έλαβε νέα αναβολή λόγω απουσίας μαρτύρων. Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Ιωάννα Λάμπρου Βελισσάρη αναγκάστηκε να αναβάλλει εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς για μία ακόμη φορά είδε τους περισσότερους μάρτυρες, αλλά και κατηγορούμενους να απουσιάζουν (εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους).

Συγκεκριμένα από τους 24 μάρτυρες έδωσαν το παρών μόνο 5 στη συνεδρίαση της 9ης Οκτωβρίου. Οι Κύρος Βασάρας, Κυριάκος Θωμαΐδης, Πέτρος Κωνσταντινέας, Ιωάννης Καλύβας και Νίκος Παναγόπουλος.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε την πρόεδρο της έδρας, η οποία απευθυνόμενη κάποια στιγμή προς την αίθουσα είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι οι μάρτυρες λένε ανέκδοτα. Δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακοπή στη δίκη των 28, λόγω μικρής αίθουσας! (pics)

Έτσι το δικαστήριο αποφάσισε τη βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων που απουσίασαν σήμερα , πρόστιμο 200 ευρώ σε κάθε έναν από αυτούς και επιπλέον την καταβολή των δικαστικών εξόδων.

Να αναφέρουμε ότι η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση των μαρτύρων όπως του Αλέξη Κούγια, του πρώην μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ, Ιωάννη Καλύβα και του πρώην διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram