Δημήτρης Γιαννούλης: Σοκαριστικός τραυματισμός στον αστράγαλο - Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Δημήτρη Γιαννούλη στον εντός έδρας αγώνα της Νόριτς με την Γουίγκαν

Δημήτρης Γιαννούλης: Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Δημήτρη Γιαννούλη που τραυματίστηκε σοβαρά στην εντός έδρας αναμέτρηση της Νόριτς με αντίπαλο την Γουίγκαν για την Championship.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ πάγωσε τους πάντες μετά από την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού των «καναρινιών».

Ο παίκτης της Νόριτς σε μια προσπάθεια του να κάνει τάκλιν σε έναν αντίπαλο του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να διακοπεί προς στιγμήν το παιχνίδι.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Γιαννούλη ήταν τόσο σοκαριστικός που έκανε τον προπονητή της Γουίγκαν να φωνάζει προς τον διαιτητή της αναμέτρησης για να διακόψει άμεσα το παιχνίδι προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Ο Κατερινιώτης αριστερός μπακ σηκώθηκε από τον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας από τον πόνο και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από το γήπεδο με προορισμό τα αποδυτήρια και μετέπειτα το νοσοκομείο.

Πλέον εκφράζεται έντονη ανησυχία για την σοβαρότητα του τραυματισμού του αλλά και το διάστημα που θα τον κρατήσει έξω από τα γήπεδα.

Δείτε τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γιαννούλη: