×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εφοριακοί εκβίαζαν τον παλαίμαχο της ΑΕΚ Σωτήρη Κωνσταντινίδη (vid)


    Sportime Team

Εφοριακοί εκβίαζαν τον παλαίμαχο της ΑΕΚ Σωτήρη Κωνσταντινίδη (vid)


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ηρακλή Σωτήρης Κωνσταντινίδης έπεσε θύμα επίορκων εφοριακών. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «protohema.gr» οι εφοριακοί του ζητούσαν το ποσό των 6.000 ευρώ (αρχικά απαιτούσαν 7.000) προκειμένου να ρυθμίσουν οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν ώστε να μην του επιβάλλουν πολλαπλάσια πρόστιμα (ύψους 46.000 ευρώ).

Το «σκηνικό» διήρκεσε για περίπου τέσσερις μήνες κατά τους οποίους ο Κωνσταντινίδης δεχόταν πιεστικά τηλεφωνήματα από τους εν λόγω εφοριακούς. Μάλιστα είχαν βάλει στο «παιχνίδι» ακόμη και τη λογίστριά του προκειμένου να καταφέρει να τον πείσει να δεχθεί τον εκβιασμό για να γλιτώσει τα… χειρότερα.

Όμως ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να υποκύψει κι έτσι αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία στους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ ότι έπεσε θύμα εκβιασμού. Στη συνέχεια οι Αρχές «τσέκαραν» τα δεδομένα της υπόθεσης, διαπίστωσα ότι ο Κωνσταντινίδης έχει δίκιο και έτσι προχώρησε στη σύλληψη δύο εφοριακών, αλλά και της λογίστριας του ποδοσφαιριστή.

Βεβαίως εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική ομάδα, δωροληψία υπαλλήλου, εμπορία επιρροής – μεσάζοντες και εκβίαση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα