ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οπαδοί Άρσεναλ: «Ο Μαυροπάνος έχει λαμπρό παρόν και μέλλον»

Οπαδικό σάιτ της Άρσεναλ αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα άσο
Οπαδοί Άρσεναλ: «Ο Μαυροπάνος έχει λαμπρό παρόν και μέλλον»

Δεν έχουν τέλος οι διθύραμβοι που μοιράζει ο βρετανικός Τύπος για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο έπειτα από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άρσεναλ σε αγώνα πρωταθλήματος. 

Ακόμη και οι πάντα δύσκολοι οπαδοί της Άρσεναλ δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους γι’ αυτό που αντίκρισαν στο γήπεδο. Στον οπαδικό ιστότοπο «paininthearsenal.com» δημοσιεύεται κείμενο, στο οποίο ο συντάκτης δεν φείδεται εγκωμίων προς τον Έλληνα άσο.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Έλληνας παίκτης κέρδισε τις καρδιές των οπαδών. Μπορεί να είναι ακόμη νέος, αλλά έχει πολύ μέλλον μπροστά του αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Δεν ήταν πολλά γνωστά γι’ αυτόν. Ειδικά πριν από τη μεταγραφή του τον Ιανουάριο, αυτό όμως που φάνηκε την Κυριακή ήταν ότι πρόκειται για σταθερό, ασφαλή παίκτη. Όσο αγωνίστηκε έδειξε ήρεμος και συγκεντρωμένος, κάτι για το οποίο οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν είναι συνηθισμένοι. Στις μάχες ψηλά τα κατάφερε μια χαρά, λες και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα για χρόνια. Μπορεί να είναι ψηλός και δυνατός, αλλά είναι επίσης γρήγορος και κατέχει τις γνώσεις για τη θέση στην οποία αγωνίζεται. Τα κατάφερε μια χαρά με τον Σάντσεζ και τον Λουκάκου. Φυσικά, πρόκειται για ένα μόνο αγώνα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Μαυροπάνος έχει ικανότητες και ταλέντο».

Και συνεχίζει το άρθρο: «Ενδέχεται να δοθεί δανεικός το καλοκαίρι, αλλά ο ταλέντο του είναι υπαρκτό και πρέπει να μείνει στο Β. Λονδίνο. Η Άρσεναλ πρέπει να κρατάει τους νέους παίκτες και να τους βελτιώνει εντός του οίκου της. Το να τους δανείζει δεν σημαίνει ότι τους βοηθάει κιόλας. Η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ είναι χαρακτηριστική. Ο Μαυροπάνος θα έχει λαμπρό μέλλον στο Emirates, αλλά έχει και λαμπρό παρόν. Οποιος αναλάβει του χρόνου την ομάδα πρέπει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του Μαυροπάνος. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε αυτό που διαθέτει τώρα. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ντεμπούτο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδοί Άρσεναλ: «Ο Μαυροπάνος έχει λαμπρό παρόν και μέλλον»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.